beba nakon vakuum poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    30. Srpanj 2014. 17:47

imate li iskustva sa vakuumom i kakva su, rođen je na vakuum mali i moramo sa mjesec dana na uzv mozga jer takva je procedura, mora se, makar mi je pedijatrica na viziti rekla da to što ima dva ugruška mala, mala nije ništa strašno i budu prošli, a vjerojatno ih imaju i djeca rođena normalno, uglavnom ako ima netko tko je prošao takav porod molim iskustvo, savjet kako dalje i kaj se sve mora sa bebom proći od kontrola koje nisu rutinske

url=https://lilypie.com]

Suzii
    10. Studeni 2014. 15:14

mi smo isto rodeni na vakum,makar sam pri porodu vikala da necu da mi dijete izvlace na vakum,jer znam kakve posljedice mogu biti,toga me najvise bilo strah..bili smo na uzv mozga i sve je bilo uredu odma na prvom uzv.

mmama2
    10. Studeni 2014. 15:20

hvala curke, mi smo isto dobro.. obavili sve pretrage, sve odlično za 5, 18 punimo 4 mjeseca..

url=https://lilypie.com]

renata6
    10. Studeni 2014. 20:21

Nemam puno za reći na ovu temu samo vam želim izraziti sreću što su vaši anđeli dobro, što nemaju nikakvih problema i usprkos takvom način završetka poroda su pravi mali nestašluci, vesele, zdrave i prave bebe! Bravo za mame i bravo za bebe!!

leptirica3
    18. Siječanj 2015. 20:59

Ja sam dijete rođeno na vakum. 
    I baš me strah tog vakuma...

sara85
    20. Siječanj 2015. 08:53

Ja sam isto rodila na vakuum i nisu nas slali na dodatne pretrage.

Sara

Bubamara8
    27. Travanj 2015. 22:55

Moja beba je isto rođena na vakum, nakon mjesec dana išli na UZV mozga. Sve ok. Koliko znam to je jedina pretraga koja nije standardna na koju beba ide (naravno ako je sve ostalo ok).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.