Tratinčice žao mi je zbog gripe i što si povratila onaj užas od napitka za ogtt. Ali barem ne moraš ponavljati više. Neka gripa što prije prođe 🍀
Crvenkapice nadam se da će te umor pustiti. Ali ja sam se tako osjećala skoro cijelo prvo tromjesečje. Kao da me vlak pregazio 😅 Tamo negdje iza 13, 14 tjedna sam bila kao nova 😊 Ako možeš, odmaraj što više, doći će vrijeme kad ćeš imati više snage 🥰
.
Ja sam u utorak bila na pregledu. Baš je detaljno pregledao bebe, skoro sat vremena sam bila tamo. Sve je super, rukice, nogice, kraljeznica, svi organi koje je uspio pregledati... Jedino mi je jedna posteljica malo niže, ali kaže da to nije za brigu jer će se vjerojatno još dizati s vremenom.
Što se tiče spola, najvjerojatnije je i drugi dječak 🩵😅 Ali ja nisam 100 posto sigurna pa sam se u ponedjeljak naručila na još jedan pregled kod drugog doktora 🙈
I sam je rekao da mu je dosta teško vidjeti tog blizanca iza, i najprije je rekao da je pupčana, a onda da ipak misli da je pišo 😅 Na kraju je u trudnicku upisao da su oba dečka, ali meni treba još jedna potvrda 🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Leona hvala ❤️
Bopsich super da je sve u redu, ja i dalje navijam za jednu curu 🤞🏻😅 nada umire zadnja 😁
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Bopsich, mojoj su prijateljici rekli da nosi dečka, a ne poznajem nikoga tko je više od nje želio curu. Sve je pripremila za dečka, pomirila se s tim i rodi curu! Mi ju svi sprdamo da je ona mislima i željom promijenila djetetu spol u zadnji tren. I sama je nakon poroda bila u šoku još par dana 😂 Tako će i tebi drugo biti cura 100% 🎀
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Bopsich sretno u ponedjeljak, bitno da je sve u redu. ❤️❤️❤️🥰😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Drage zenice,
javljam vam se i na ovoj temi jer pretpostavljam da ste s obzirom na situaciju upucene u spermiograme, a trebala bih vasu pomoc.
Naime, muz mi ima varikokelu 3. stupnja, prije 4 godine smo radili spermiogram u IVF poliklinici u Zg-u, u pitanju je bila normozoospermia.
Buduci da sad vec neko vrijeme ne uspijevamo zatrudniti, ponovili bi spermiogram da ne gubimo vrijeme jer ipak znamo da postoji velika sansa da se spermiogram pogorsao.
Ono sto me zanima su vasa iskustva, jeste li isli privatno ili u bolnicu, jesu li se rezultati razlikovali? Mi bismo najradije opet u IVF, ali smo daleko i razmisljamo se da odemo privatno u Split ili eventualno u nasu bolnicu u Zd. I mozda glupo pitanje, ali tko daje uputnicu za spermio, urolog ili?
Hvala vam puno ❤️
Baby P 03/21 💙
Drage zenice,
javljam vam se i na ovoj temi jer pretpostavljam da ste s obzirom na situaciju upucene u spermiograme, a trebala bih vasu pomoc.
Naime, muz mi ima varikokelu 3. stupnja, prije 4 godine smo radili spermiogram u IVF poliklinici u Zg-u, u pitanju je bila normozoospermia.
Buduci da sad vec neko vrijeme ne uspijevamo zatrudniti, ponovili bi spermiogram da ne gubimo vrijeme jer ipak znamo da postoji velika sansa da se spermiogram pogorsao.
Ono sto me zanima su vasa iskustva, jeste li isli privatno ili u bolnicu, jesu li se rezultati razlikovali? Mi bismo najradije opet u IVF, ali smo daleko i razmisljamo se da odemo privatno u Split ili eventualno u nasu bolnicu u Zd. I mozda glupo pitanje, ali tko daje uputnicu za spermio, urolog ili?
Hvala vam puno❤️
Bok, uputnicu za spremio daje dr opće prakse, a ukoliko idete privatno ona nije onda potrebna.
Kod nas je u pitanju azzospermia, te je rezultat na 4 različita mjesta bio isti.
Sretno!!
.
Bopsich, lijepo je pročitati da je sa vašim bebicama sve u redu 🤭 jooooj izgleda da ćemo Srculence i ja biti u pravu kad smo na početku rekle da mislimo da će biti 2 dečka 🤭🤣
Nek se ukaže cuuurka 💋💋🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pupetta, mislim da nemate što izgubiti ako odete u bolnicu preko uputnice i privatno bar u još jedan laboratorij ili kliniku. Svakako je bolje imat bar 2 nalaza.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Pupetta mi smo radili spermiogram u zadarskoj bolnici, pa privatno u splitu, isti nalaz je bio. Probajte prvo u bolnici pa vidite kakav je nalaz, nadam se sto bolji 🤞🏻🥰
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej cure, mene uhvatila takva gripa, jučer nisam znala za sebe.. Evo od jutros ide malo na bolje.😢
Nadam se da će bebica biti dobro 🤗
.
Bila sam kod dr, rekao je da mu kod mene ništa ne upućuje da bi imala taj šećer i da mi je 1 glukoza savršena i još neke dvije mjere na nalazu su super i da nema smisla da se patim dodatno, da mi on zatvorio to poglavlje.. Tako da, super, ništa ne moram 😃
Držite fige da brzo ozdravim 🤢🥴
Super za secer, ali uzas za gripuu, bas mi te zao. Nadam se da ce proci sto prije ❤️❤️
Mene glava boli zadnjih par dana uzasno, leđa me ubijaju i tako sam umorna, najgori umor do sad. Nadam se da ce proci nakon ovog tjedna i da cu imati vise energije.
Amy nadam se da ce novi nalaz pokazati spermije 🤞🏻🤞🏻 jel imate jos blastica ili morate opet u postupak? Kod koga ste bili do sad ako se smije znati?
U Rijeci smo, krenuli smo u novi stimulirani nemamo više blasta, na dan aspiracija dobili 5 js i on je dao uzorak i nisu našli ništa 0.. moje jajne su zamrznuli, sutra ide ponovno dat uzorak pa da vidimo situaciji, nadam se da će bit nešto inače teška oligoasthenozoospermia
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sortiraj odgovore
Najstariji