AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    03. Kolovoz 2023. 09:51

Bopsich odličan rezultat, sretno dalje 🎉
    Tratinčice uživajte na moru, napunite baterije i sretno na transferu 🎉🎉

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lola1
    03. Kolovoz 2023. 13:29

Cestitam na svim lijepim vijestima , samo nek se tako nastavi 🥰🥰😀😀😃 kako ste curke? 
    Kod nas nista novog, svi su dr po godisnjima i to me tako zivcira jer ne mogu ni uputnice dobiti a svi znamo da neke hormone samo na odredjeni dc mozes vadit i gubim tako vrijeme :( imam osjecaj da dok sve poganjam ce proc godina dana i bas be to baca u bed.. nego curke koje ste isle u Prag, nama su kao preporucili konzultacije uzivo, da li to ima smisla? Jer imamo cca 10 sati do tamo putovati

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

momtobe2022
    03. Kolovoz 2023. 21:55

Mi ti nismo imali nikakve konzultacije, a kamoli uživo. Bila je korona, sve smo riješili putem maila. Koliko znam, Tratinčica je ima video poziv. Možda da im to predložiš jer zbilja ne vidim smisao putovanja od 10 sati samo zbog razgovora. Sve preglede ionako tu radiš…

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

bopsich
    05. Kolovoz 2023. 20:34

Pozdrav svima, javljam se s dobrim vijestima. Doktori su mi jutros javili da nam je ostalo 5 embrija, od toga 3 koja su jako dobra. Prenosim njihove riječi.
    Kažu da su ih zaledili u dva dijela. Sad je na nama da odlučimo kad se vraćamo da obavimo FET. Vjerojatno ćemo odmah u sljedećem ciklusu.
    Samo mi sad nije jasno, ako su 5 embrija zaledili u 2 dijela, znači li to da mi planiraju vratiti 3 embrija odjednom? To me malo buni, i nisam htjela više od 2 nikako... Ali možda sam ja krivo razumijela.

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

momtobe2022
    05. Kolovoz 2023. 20:46

To je i mene brinulo jer imamo jednu takvu slamčicu s dva embrija, a jedino na što pristajem je transfer jednog po jednog. Rekli su da je moguće odlediti slamčicu s dva, uzeti jednog i drugog opet smrznuti. Svakako pitaj za tu opciju ako ti blizanačna trudnoća ne dolazi u obzir. 
    Osobno smatram da bi tako nešto trebalo provjeriti i dogovoriti s parom koji je u postupku. Žao mi je da sama to prije nisam znala ni razmišljala, pa tražila da stave svakog posebno bez obzira što se može uzeti samo jedan, a drugi vratiti. Naravno, kome ne smeta ili tako želi, super, ali van svake pameti mi je da tako nešto veliko netko drugi za mene odluči. Evo, sva sam se opet iznervirala. 😂
    Mislim da sam već jednom pisala da mi je dr. koji je pratio trudnoću prva 3 mjeseca pričao kako se sve razvijenije zemlje bore da budu ‘single embrio transfer’ i da ima puno oformljenih timova koji žele i traže promjene zakona. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

bopsich
    05. Kolovoz 2023. 20:53

Iskreno, ne bih željela blizance, iako me to manje zabrinjava od ovog na kojem se nalaze 3. To nikako ne želim. Zapravo se toga više bojim radi mogućih komplikacija. Imam 32 godine, uspješno iznesenu trudnoću iza sebe (iz prvog braka, kćer mi sad već ima 11 godina) i koliko sam čitala i vidjela, u takvim se situacijama ne ide na više embrija. Pitati ću doktore svakako, ali ne želim ih previše gnjaviti sa sto pitanja, pa ću još malo pričekati. Sad je ionako zamrznuto ovako kako je.

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Lucy08
    05. Kolovoz 2023. 21:48

Bopsich rezultat vam je odlican! Sta je rec da ih odmah necete vracati nego idete u FET? Ja sam ti svaki put vracala po 2 embrija i evo od 6 embrija trudna sam sa samo jednim. Nama je objasnjeno da u slucaju azoospermije uvijek vracaju 2 embrija da nam povecaju sanse. Takve i jesu preporuke kad je problem muski faktor. Vracali bi odlicnog i vrlodobrog i tako su preostali bili zamrznuti. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Tratinčica123
    06. Kolovoz 2023. 09:20

Jutro ekipa 😁
    Znači, ovo je sve ispalo bolje nego što sam zamišljala, tako se lijepo opuštamo na moru da sam baš sretna da smo došli prije transfera🤗
    Lola, mi smo imali online konzultacije. Sve odgovore smo dobili, sve smo saznali što nas zanimalo.. tako da je moje mišljenje da je to sasvim dovoljno kao što i Momtobe kaže 🤷‍♀️
    Bopsich, nama su zaledili sve po jedan, a imamo 10 komada. Meni su rekli da nikako ne preporučuju vraćanje više od jednog embrija.
    Ali, malo je drugačije sa spermijima od azoo, pa tu ne znam kako to ide 🤷‍♀️ ali znam da tu uvijek vraćaju po 2 jer se smatra da su lošije kvalitete.
    No give up, Lucy, Leona, 😘😘😘
    Momtobe,  možeš mi reći kako ti je izgledao transfer? Koliko je trajao, jel rade preko uzv-a, jel moram imati pun mjehur? Jesi morala malo ostati nakon njega ležati ili si odmah mogla ici? 😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

momtobe2022
    06. Kolovoz 2023. 13:27

Transfer ti je mačji kašalj. Meni je najgore bilo to što mi se luđački piškilo. 
    Došla sam, dali su mi vodu koji sam popila i onda sam se spremila na isti način kao za aspiraciju. U istoj si sobi i sali. Rade ga preko uzv i sve skupa traje 2-3 minute. Ne osjetiš ništa. Prije te traže da na ekranu pročitaš ime i potvrdiš da je zamrznuti materijal tvoj. Vidjet ćeš svoju malu flekicu na ekranu ☺️ Nakon toga ostaneš kod njih ležati nekih sat vremena. To mi je najgore sam sam skoro puknula 😂 Andrijana ti tako toga da upute i idete kući. 
    Sretan put i SRETNOOO! ❤️🍀

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    06. Kolovoz 2023. 14:03

momtobe2022

Transfer ti je mačji kašalj. Meni je najgore bilo to što mi se luđački piškilo.
    Došla sam, dali su mi vodu koji sam popila i onda sam se spremila na isti način kao za aspiraciju. U istoj si sobi i sali. Rade ga preko uzv i sve skupa traje 2-3 minute. Ne osjetiš ništa. Prije te traže da na ekranu pročitaš ime i potvrdiš da je zamrznuti materijal tvoj. Vidjet ćeš svoju malu flekicu na ekranu☺️Nakon toga ostaneš kod njih ležati nekih sat vremena. To mi je najgore sam sam skoro puknula😂Andrijana ti tako toga da upute i idete kući.
    Sretan put i SRETNOOO!❤️🍀

Hvala ti puno, sve jasno!!😂 čisto da se ja u glavi malo pripremim šta me čeka👍
    Aha, u istoj sobi i sve isto. Krasno, ponovno ona njihova bijela kuta 😂😂
    Ajooooooj ja i ovako cijeli život pijem dosta tekućine i svima sam poznata po tome što mi se uvijek piški,  dakle... bit će veselo 😂😂
    Hvala, javim vam dojmove ❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.