Alimentacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • croatia2109

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav 
    Imam jedan jako veliki problem nova sam ovdje možda već ima tema, ako ima izvinite što opet duplam. Dakle moj problem je sljedeći ja sam ostala trudna s dečkom s kojim sam u vezi 5 godina nismo nikad živjeli skupa jedino smo nekad kod mene nekad kod njega prespavali. I sad sve super bajno sjajno sretna što sam trudna kao i moj dečko, ali problem je nastao oko stanovanja on neće od kuće, a ja hoću da živimo sami, ali njegovi su mu veliki teret koji si on ne može priznati i sam.
    Sad je došlo do situacije da će svako svojim putem, pa me zanima ja sam nezaposlena dali on meni može uzeti dijete? jer on radi kod kuće poljoprivredu pa je prijavljen kao da radi, jer mi se prijetio sudom i tim glupostima. Rekao je da će priznati dijete, ali da alimentaciju neće plačati!? Na što sam ja poludila  Kako to sve ide? što trebam poduzeti kad se dijete rodi? bojim se socijalne jer samo čekaju da imaju takvog posla među mladima. Ja i on smo punoljetni naravno pa mene tu jedino zanima dali je on dužan plačati alimentaciju, po čemu se to gleda i gdje se to sve predaju papiri? Bilo što napišite samo da mi olakšate kako i što dalje. 
    Hvala vam unaprijed!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.