Pozdrav, zanimalo bi me ako je netko u posljednje vrijeme radio 4D uzv u Rijeci. Koliko sam vidjela, rade ga Medico, Sunce i dr. Jurica, cijene su tu negdje tako da me to ne zanima. Zanima me koliko vam je trajao pregled, koliko slika i videa ste dobile na dvdu te jeste li zadovoljne pregledom. Znam da se može dogoditi da je dijete okrenuto leđima pa da pregled "propadne"-je li se to kojoj od vas dogodilo?
Trudnoća mi je školska i napravila bih uzv samo za uspomenu na dijete jer od soc gin. imam jednu jedinu sličicu.
Hvala na odgovorima :)
Ditachi, ne znam odgovore na sva pitanja, ali u Suncu radi predivan doktor..
Aymee
Doktorica Elvira Škunca na Sušaku i upravo je kupila novi ultrazvuk. Pa ona je jako detaljna i dobar dijagnostičar... A sad za samo lijepe sličice možda bolje ić negdje drugdje. Cijene su svugdje oko 500kn koliko ja znam.
Za Vezmara iz Sunca sam čula da je super, divan, krasan i on mi i je prvi trenutno kod koga bih otišla (još mjesec dana se mogu premišljati :D). Za Škuncu sam pročitala toliko negativnih stvari da sam ju odmah eliminirala. Znam da se osoba drugačije odnosi prema tebi kad radi privatno i kad radi preko hzzo-a, ali opet.
U biti me najviše muči što ako dijete ne bude dobro okrenuto (do sada je uvijek bio okrenut licem na pregledima, ne bi se trebalo dogoditi, ali uzimam i tu mogućnost u obzir). Čitala sam iskustva ljudi i neki doktori kažu ženi da ide malo prošetati, pojede nešto slatko pa se vrati, dok drugi naplate pregled najnormalnije kao da je i obavljen (Zagreb), zato bih htjela čuti iskustva žena koje su bile na 4D u Rijeci i konkretno kako se doktori ovdje odnose prema tome.
Naravno da kad već plaćam pregled, želim i da mi se potvrdi da je s djetetom sve u redu, ali mislim da su svi nabrojani dobri dijagnostičari.
Mislim da Škunca ide od 3.mj. privatno pa će prodisat malo.
Sad se predugo čeka i nema pristup privatnika jer je zatrpana i premorena a i nije žena koja je ovako jako draga...više je opicena malo na svoj način. Ali nisam čula da je nešto dijagnostički zajebala.
Ne znam je li to samo otkad je prešla dijelom u privatnike, ali ja sam sa Škuncom jako zadovoljna kako mi je vodila prvu trudnoću. Sad sam opet trudna i naravno da ću opet trudnoću vodit kod nje. Sad u jednoj smjeni radi preko HZZO-a a u suprotnoj privatno. Nisam opazila nikakvu razliku u ljubaznosti otkad sam u početku prve trudnoće išla privatno do sada kad sam upisana kod nje.
Meni Škunca vodi trudnocu i prezadovoljna sam i sa slikama i sa dijagnostikom
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji