4D ultrazvuk- Rijeka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ditachi

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    iskustva i preporuke ginekologa koji rade 4d uzv u Rijeci

  • ditachi

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav, zanimalo bi me ako je netko u posljednje vrijeme radio 4D uzv u Rijeci. Koliko sam vidjela, rade ga Medico, Sunce i dr. Jurica, cijene su tu negdje tako da me to ne zanima. Zanima me koliko vam je trajao pregled, koliko slika i videa ste dobile na dvdu te jeste li zadovoljne pregledom. Znam da se može dogoditi da je dijete okrenuto leđima pa da pregled “propadne”-je li se to kojoj od vas dogodilo?
    Trudnoća mi je školska i napravila bih uzv samo za uspomenu na dijete jer od soc gin. imam jednu jedinu sličicu.
    Hvala na odgovorima :)

  • Aymee

    Broj poruka: 1139

    Prijavi adminu

    Ditachi, ne znam odgovore na sva pitanja, ali u Suncu radi predivan doktor.. 

    Aymee

  • Avatar ikyri

    ikyri

    Broj poruka: 1645

    Prijavi adminu

    Doktorica Elvira Škunca na Sušaku i upravo je kupila novi ultrazvuk. Pa ona je jako detaljna i dobar dijagnostičar… A sad za samo lijepe sličice možda bolje ić negdje drugdje. Cijene su svugdje oko 500kn koliko ja znam.

  • ditachi

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Za Vezmara iz Sunca sam čula da je super, divan, krasan i on mi i je prvi trenutno kod koga bih otišla (još mjesec dana se mogu premišljati :D). Za Škuncu sam pročitala toliko negativnih stvari da sam ju odmah eliminirala. Znam da se osoba drugačije odnosi prema tebi kad radi privatno i kad radi preko hzzo-a, ali opet.
    U biti me najviše muči što ako dijete ne bude dobro okrenuto (do sada je uvijek bio okrenut licem na pregledima, ne bi se trebalo dogoditi, ali uzimam i tu mogućnost u obzir). Čitala sam iskustva ljudi i neki doktori kažu ženi da ide malo prošetati, pojede nešto slatko pa se vrati, dok drugi naplate pregled najnormalnije kao da je i obavljen (Zagreb), zato bih htjela čuti iskustva žena koje su bile na 4D u Rijeci i konkretno kako se doktori ovdje odnose prema tome.
    Naravno da kad već plaćam pregled, želim i da mi se potvrdi da je s djetetom sve u redu, ali mislim da su svi nabrojani dobri dijagnostičari.

  • Avatar ikyri

    ikyri

    Broj poruka: 1645

    Prijavi adminu

    Mislim da Škunca ide od 3.mj. privatno pa će prodisat malo.
     Sad se predugo čeka i nema pristup privatnika jer je zatrpana i premorena a i nije žena koja je ovako jako draga…više je opicena malo na svoj način. Ali nisam čula da je nešto dijagnostički zajebala.

  • Trudnicaputadva

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ne znam je li to samo otkad je prešla dijelom u privatnike, ali ja sam sa Škuncom jako zadovoljna kako mi je vodila prvu trudnoću. Sad sam opet trudna i naravno da ću opet trudnoću vodit kod nje. Sad u jednoj smjeni radi preko HZZO-a a u suprotnoj privatno. Nisam opazila nikakvu razliku u ljubaznosti otkad sam u početku prve trudnoće išla privatno do sada kad sam upisana kod nje. 

  • Avatar LeLa2807

    LeLa2807

    Broj poruka: 1562

    Prijavi adminu

    Meni Škunca vodi trudnocu i prezadovoljna sam i sa slikama i sa dijagnostikom

    Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.