2 Zumanjcane vrecice, bez ploda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • annabannanna

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Drage mame… Dio mene je umro.

    Po mojoj ginekologinji trudna sam 8+2. Prva trudnoca. Dosad sve ok, zadnji ultrazvuk prije 2 tjedna. Sinoc primjetim na WC papiru kao smeckasti trag. I sluz. Dosad bijelo ili prozirno. Nikakva bol. Nikakve mucnine.

    Jutros se probudila u znoju i bilo mi je jako hladno. Stavila sam ulozak jer sam se bojala najgoreg, nisam htjela unistit novi krevet 🥴 No medjutim, bio je cist. Nikakva sukrvica nista. Zvala ginekologicu, nije me htjela primiti nego kaze to je ili ok ili ti slijedi pobacaj, sta je tu je. Uz smijeh kao da pricamo o odlasku u shopping. 

    Otisla sam odmah u bolnicu gdje su me sokirali jos vise rekavsi da “takvo sta jos nisu vidjeli”. A ja ne znam o cemu je stvar. Ultrazvuk pokazuje 2 ZV ali nema ploda. Ova u bolnici kaze da su navodno mo mo blizanci ali se nisu razvili.  Druga, njena kolegica, kaze da je jedna beba, ali se pocela vec.. jel.. raspadati. 😥 Po mojoj laickoj peocjeni, jer ki je prva trudnoca, ja vidim dva mjehurica, jedan s tamnijim rubom. Jedan sa svijetlijim.. nikakve bebe, njkakvo srce. Ne znam jel i moja paranoja ali ne osjecam ni napetost u grudima.

    Zvala sam druge ginekologe ali su ili na godisnjem ili me ne mogu primiti. Jedna je bila divna i rekla mi je da pricwkam jos tjedan dana i odem na uzv. Kaze da je sve moguce. Moguce da su blizanci pa se slporo razvijaju. Moguce da sam trudna manje nego mislim. Ima nade ali je mala. Imali netko slicno iskustvo? Ja umirem od brige. Toliko smo htjeli bebu. Vjencali se u ozujku i u travnju “poceli” s pravljenjem beba, uspjelo nam od prve. Zato sam i bila skepticna jer semeni obicno ne dogadjaju lijepe stvari.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.