05. studenoga 2013.

Doris Pinčić: Bebi se jako veselim, ali se i bojim kako ću se snaći

naslovnica
Foto: SuperMila
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U novom broju SuperMile 26-godišnja glumica Doris Pinčić, koja uskoro treba roditi svoje prvo dijete, kaže da se veseli prinovi, ali prizaje i da se istodobno boji kako će se snaći

Zvijezda novog broja SuperMile je mlada glumica Doris Pinčić, koja nam je ispričala kako se sprema za dolazak prinove.

"Jako se veselim, ali istodobno se i bojim kako ću se snaći. Mislim da su to normalni strahovi. Naravno da ti dijete koje doneseš na svijet promijeni život jer za to malo biće postaješ odgovoran", kaže 26-godišnja glumica.

U ovom se broju bavimo snažnim ženama, koje su nam otvorile srce i ispričale svoje životne priče, a Lepa Brena i Latica Ivanišević neke su od njih. Lepa Brena nam je otkrila da jedino što joj u životu nedostaje jest kćer, a Latica Ivanišević kako se kao djevojčica igrala u kući Josipa Broza Tita i Miroslava Krleže.

Ne propustite priču o Tamari Mellon, koja je zahvaljujući štiklama izgradila carstvo zvano Jimmy Choo. U autobiografiji koji je nedavno objavila tvrdi kao Choo praktički nije izradio nijedne cipele već je sve dizajnirala ona.

U gastro rubrici bavimo se pancetom, kuhali smo s Tomislavom Špičekom, a ne propustite ni teme o odgoju djece, modi, ljepoti...

Požurite u srijedu po novi broj najčitanijeg ženskog magazina jer su količine ograničene. Svoj primjerak preuzmite besplatno uz 24sata. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.