14. svibnja 2015.

Dođite na 'Olimpijadu' - festival igre, smijeha i sporta

mali sportaši
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Olimpijada' je najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj. sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova

Društvo športske rekreacijeMali športaši, organizira devetu po redu "Olimpijadu malih sportaša". Događaj se održava u nedjelju, 24. svibnja 2015. godine u 18.00 sati u sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska 5. "Olimpijada malih sportaša" tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu. Tijekom devet godina postojanja događaj je prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj.

mali sportaši | Author: Promo Foto: Promo

Na posljednjih nekoliko “Olimpijada“ sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo trenirali tijekom cijele godine. Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi, tako će redom vježbati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje. Da bi sve prošlo u najboljem redu na njih će pazili trideset vrijednih trenerica i trenera te isto toliko volontera. 

mali sportaši | Author: Promo Foto: Promo

Vrhunac ovog festivala igre, smijeha i sporta, svakako je dodjela medalja svim sudionicima“Olimpijade“ koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život. 

Više informacija o ovom događaju i Sportskoj akademiji Mali sportaši možete pronaći na malisportasi.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.