08. prosinca 2014.

Humanitarni događaj 'Mali sportaši velikog srca'

Mali sportaši
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Mali sportaši' u sportskoj dvorani 'Kutija šibica' 20. prosinca 2014. godine osmu godinu za redom organiziraju sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca“ na kojem će se skupljati darovi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Društvo športske rekreacije ”Mali športaši“, organizira osmu godinu za redom humanitarno – sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca“. Događaj se održava u subotu, 20. prosinca 2014. godine u 15.00 sati u Sportskoj dvorani”Kutija šibica“, Veprinačka 16, Zagreb.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s našim gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu. Svaki mali sportaš koji sudjeluje na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Caritasove kuće Svete Terezije od malog Isusa, Vrhovec i djecu iz kuće Svetog Josipa iz Hrvatskog Leskovca.

Osim igračaka, roditelji će sakupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari. Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu naše

članove od malena senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za one kojima je ta briga najpotrebnija. Sve navedeno radimo kroz igru, zabavu, obilje smijeha i pozitivnih predblagdanskih vibracija.

Mali sportaši | Author: Promo Foto: Promo

Očekujemo kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 500 djece predškolskog uzrasta, polaznika programa “Mali sportaši” i oko 1000 gledatelja (roditelja, rodbine, prijatelja…) Program će voditi Iva Šulentić, a male sportaše će posjetiti rukometašice RK Lokomotive, drugi poznati sportaši i gosti. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati isto toliko volontera.

Više o “Malim sportašima” i događaju saznajte na našoj internet stranici: www.malisportasi.hr ili Facebook stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.