08. lipnja 2015.

Mame znaju najbolje i sve za školu kupuju online

Mame znaju najbolje i sve za školu kupuju online
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zaboravite na gužve u knjižarama i čekanje u dugim redovima jer vam Mondo.hr i ove godine osigurava kupovinu školskih udžbenika na najjednostavniji i najbrži način.

Kupovina udžbenika u knjižari može potrajati satima, a često i danima dok ne prikupite sve naručene knjige. Na Mondo.hr kupovina udžbenika traje jednu minutu!

Trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje su mu potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova.

Besplatna dostava kada vi to želite

Sada samo trebate pričekati da vam udžbenici stignu na kućnu adresu i to besplatno u terminu koji sami odaberete pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora. Besplatna dostava vrijedi za narudžbe udžbenika za 300 kn ili više te kompleta, a inače se naplaćuje 19,90 kn.

Uz knjige dobivate i poklone

Uz svaku kupovinu udžbenika za isti razred u iznosu od 400 kn ili više, na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku.

Platite do 12 rata beskamatno

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr-u se udžbenici i sve ostalo mogu kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, kreditnom karticom jednokratno (Amex, MasterCard, Diners Club, Visa), kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kn predujma.

Odaberite sve potrebno za školu

Nakon što ste riješili knjige, svoje slobodno vrijeme ne trebate trošiti u shopping centrima tražeći odjeću, obuću, torbu i ostalu opremu za školarce. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10% popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola koja sadrži sve potrebno za vaše školarce.

Sve informacije saznajte online na Mondo.hr ili nazovite besplatni telefonski broj 0800 44 68.