20. srpnja 2015.

Kombinacija za 5: Uz školsku torbu, bilježnice gratis

Kombinacija za 5: Uz školsku torbu, bilježnice gratis
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svog školarca razveselite anatomskom torbom s najdražim junakom, a na poklon vam Mondo.hr šalje paket od 7 bilježnica.

Najvažnija oprema za svakog školarca je torba, a posebice kada su to prvašići koji svakodnevno na leđima nose i po nekoliko kilograma školskih knjiga. Zato je ulaganje u kvalitetnu i anatomsku torbu neophodno.

Pripremite svoje mališane za školu već sada i na Mondo.hr online naručite prvoškolske anatomske torbe s omiljenim likovima jer uz svaku torbu na poklon dobivate paket bilježnica po izboru.

Teže stvari nose se najbliže leđima

Stručnjaci iz Američkog udruženja ortopeda i Američke udruge kiropraktičara naglašavaju da roditelji trebaju obratiti pažnju na namjenu školske torbe. Za najmlađe, takve su torbe napravljene od lakših materijala, anatomske su i više naslonjene na kralježnicu bez velikih razmaka. Bitno je da torba pokriva cijeli trup, a da je dno dva centimetra iznad struka. Preporučuje se kupovina torbi i ruksaka s više pretinaca kako bi se težina knjiga i pribora pravilno raspodijelila. Također, teže knjige i pribor važno je smjestiti najbliže leđima, a nije na odmet koristiti i deblji remen oko struka za pravilniji raspored tereta.

Veseli odlazak u školu uz Mondo.hr

Cars, Disney, Spiderman, Barbie... Odabir omiljenog junaka prepustite školarcima jer svaka od ovih torbi je anatomska i čvrstog dizajna koji je prilagođen leđima te se zbog njega djeca drže pravilno. Torbe sadrže ventilirajuće jastučiće na poleđini koji omogućuju da koža normalno diše, a svi su pretinci veliki pa je raspored knjiga i dodatnog pribora u torbi lako organizirati.

Uz kupljenu školsku torbu ili ruksak,  Mondo.hr vam besplatno šalje sedam bilježnica po vašem izboru.