Beba Zdravlje i njega bebe 30. studenoga 2018.

Violeta pelene dva plus jedan paket gratis do 15. prosinca

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U dm-u očekuje te predblagdanski dar roditeljima mališana: Violeta pelene 2+1 gratis do 15. prosinca

Najčarobniji mjesec u godini donosi posebne ponude u prodavaonicama dm-a koje će osobito razveseliti roditelje mališana. Briga o djetetu jedna je od najzahtjevnijih zadaća pa im dm u tome nastoji pružiti podršku. 

Tijekom prve polovine prosinca, od 1. do 15. prosinca, za kupovinu dva paketa pelena Violeta u omiljenoj dm prodavaonici, treći dobivate na dar. 

Da je riječ o značajnoj uštedi pokazuje i jednostavna računica. Umjesto 299,70 kuna za tri paketa Violeta Double Care pelena, u prvoj će polovici prosinca cijena iznositi nešto manje od 200 kuna, a što je ušteda od 33 % odnosno od gotovo sto kuna.

Violeta Double Care pelene poznate su po brzom upijanju, što je jako važna osobina pelena, podjednako važna malim, ali i onim većim bebama u pokretu. Suhoći bebine kože pomaže i činjenica da se distributivni sloj nalazi duž cijele pelene i ravnomjerno raspoređuje tekućinu na sve dijelove, što omogućava suhoću površinskog sloja pelene. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.