Beba Zdravlje i njega bebe 01. veljače 2017.

Sasvim drugačija Internet trgovina dječjom opremom

Annika baby
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako ste trudnica ili tek planirate biti ili ste već rodili, jedna od vaših nezaobilaznih slatkih obveza je i nabavka raznih potrepština za vašu bebu, ali i za vas

Ako vam se ponuda u trgovinama dječjom opremom na našem tržištu čini jednolična i tražite nešto drugačije, tada je AnnikaBaby pravo mjesto za vašu kupnju. 

AnnikaBaby je Internet trgovina nastala prije nekoliko godina sa željom da ponudi roditeljima i bebama nešto novo i drugačije. Pri izboru brandova koji čine ponudu AnnikaBaby trgovine, vodimo se idejom da beba i roditelj zaslužuju samo najbolje, a to su izvrsna kvaliteta i dizajn. Kada smo odabirali koja dječja kolica ćemo imati u ponudi, željeli smo da to ne budu još jedna kolica koja samo ispunjavaju svoju svrhu, nego i da plijene pozornost svojim elegantnim i posebnim izgledom. Htjeli smo i da uz kolica mama može kombinirati i kvalitetnu i lijepo dizajniranu torbu za pelene, dekicu ili možda ruksak za dijete iz iste linije.

Skandinavski dizajn i kvaliteta

Tako smo došli do švedskog proizvođača Elodie Details koji spaja nepogrešivi skandinavski dizajn i nezaobilaznu kvalitetu. Uz Elodie Details koji u svom asortimanu nudi dude, podbradnike, dekice, torbe za kolica, kolica, zimske vreće za kolica, košare za igračke i ostalo, u našoj ponudi možete pronaći i jedne od najkvalitetnijih ergonomskih nosiljki švedskog proizvođača BabyBjörn, kao i njihove nagrađivane ležaljke za bebe u kojima se bebe mogu njihati bez baterija i struje, koristeći samo svoje prirodne pokrete.

Annika baby | Author: Promo Foto: Promo

Kada dijete već malo naraste i počinjete razmišljati o hranilici, tu smo također mislili na Vas. Znamo koliko posla svaka mama ili tata imaju dok počiste hranilicu i sve oko nje u prvih nekoliko mjeseci dohrane (a i kasnije!) i zato treba dobro razmisliti o tome koju hranilicu uzeti. Odgovor se nameće sam po sebi – onu koja se lako čisti! Također, nije na odmet i da se kasnije može koristiti kao stolac za dijete kako bi investicija bila što je više moguće isplativa. Zato smo na hrvatsko tržište doveli hranilice španjolskog proizvođača Micuna čiji vas dizajn i kvaliteta neće ostaviti ravnodušnim, baš kao ni klasične drvene hranilice danskog proizvođača Baby Dan.

Igračke i setovi za igru

Bez igračaka nije moguće zamisliti trgovinu dječjom opremom i potrepštinama, stoga smo u našu ponudu uvrstili većinom drvene igračke danskog proizvođača Sebra. Slatke male kuhinjice, ali i radionice s alatom, kolica za lutke, set za čajanku i ostalo, osvojit će vas na prvi pogled. Ono što je najbitnije je da se radi o kvalitetnim materijalima od kojih su načinjene te se sigurno nekoliko generacija može igrati istim igračkama.

Jedna od najprodavanijh vreća za igračke i podloga za igru, ona belgijskog proizvođača Play&Go došla je u Hrvatsku upravo putem naše Internet trgovine i našla je brojne zadovoljne vlasnike. Izvrsna zamisao proizvođača da podlogu za igru pretvori u spremnik za igračke samo jednim potezom ruke, naišla je na brojne poklonike koji iz naše trgovine biraju između 16 različitih dezena ove 2u1 vreće i podloge za igru.

Annika baby | Author: Promo Foto: Promo

Kolijevka koja se pretvara u stol

Kada se radi o kolijevkama, stavovi roditelja u Hrvatskoj su podijeljeni. Neki je ne kupuju jer smatraju da će je beba brzo prerasti i time im se ista čini neisplativa. Mi smo doskočili tom problemu i bacili se u potragu za kolijevkom koja se može koristiti i godinama nakon što je beba preraste. Pronašli smo španjolskog proizvođača Guum koji je osmislio kolijevku i poklopac za nju. Nakon što se kolijevka prestane koristiti kao mjesto gdje beba odmara i spava, na nju se stavi poklopac i kolijevka može poslužiti kao stol. Istovremeno, maknete li podnicu, u kolijevku možete staviti plišance Vašeg mališana ili bilo koje druge igračke, poklopite i koristite je kao spremnik za igračke. Vrhunski dizajn ove kolijevke i odlična ideja proizvođača već nalaze svoje poklonike na našem tržištu.

Kada govorimo o ležaljkama njihalicama za bebe, osim već ranije spomenutih BabyBjörn ležaljki, u Hrvatsku smo doveli i drvene ležaljke francuskog proizvođača Charlie Crane. Predivno dizajnirane ležaljke upotpunit će dojam svakog interijera, a mekana tkanina omogućit će udobno odmaranje Vašem mališanu. 

I na kraju, ne manje važno, kod nas možete kupovati i dok ste doma s djetetom, iz udobnosti vlastitog naslonjača i očekivati besplatnu dostavu na kućna vrata za sve narudžbe iznad 350 kuna. Pratite nas jer smo neprestano u potrazi za novim brandovima kojima širimo našu ponudu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.