Beba Zdravlje i njega bebe 30. listopada 2016.

Prekrasno: Pogledajte reakciju bebu kad prvi put čuje majčin glas

yt
Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Xander je dječak koji se rodio sa zdravstvenim problemima uslijed kojih je izgubio sluh. Njegova reakcija na majčin glas kada mu prvi put stave slušni aparat je jednostavno neodoljiva

Xander je dječak koji se rodio s velikim zdravstvenim problemima. Izgubio je sluh zbog krvarenja u mozgu. Šezdeset dana je bio na neonatalnom bolničkom odjelu na intenzivnoj skrbi. Ovaj dječak iz američke države Georgie je rođen devet tjedana prije termina. Majka je snimila trenutak u kojem uz pomoć slušnog aparata Xander prvi put čuje njen glas.

Premda su joj kad se rodio u bolnici rekli da je Xander prošao slušni test, majka nije bila uvjerena. Znala je odmah da nešto nije u redu kada nije reagirao kao i ostala djeca. Napravili su novi test i zaključili da mu treba slušni aparat jer mu se zbog medicinskih komplikacija stanje pogoršalo.

"Trebalo je tri mjeseca da im dokažem da nešto nije u redu. Oni su samo mislili da se ponašam previše zaštitnički, ali se pokazalo da sam bila u pravu. Nikad nemojte podcjenjivati majčinske instinkte. Njegov sluh se neće pogoršavati, ali ni poboljšati, morat će stalno nositi slušni aparat", rekla je majka.

U ovom simpatičnom videu vidi se dječakova reakcija na majčin glas i ona je jednostavno neodoljiva. Xander se na početku malo zbunio, a onda se počeo smijati što je oduševilo majku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.