Beba Zdravlje i njega bebe 19. travnja 2019.

Poznate domaće mame odabrale su nježnost

1/2
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povod zaigranom druženju bilo je najveće lansiranje Johnson’s proizvoda u 125 godina postojanja ove poznate robne marke

U zaigranoj atmosferi UP2PLAY igraonice u zagrebačkom Centru Cvjetni, uz slogan Odaberite nježnost, poznata robna marka Johnson’s ponovno je lansirala nježne proizvoda za djecu među kojima je i nova Johnson’s Cotton Touch™ linija, posebno osmišljena za osjetljivu kožu novorođenčadi.

 | Author: Promo Foto: Promo

Brojni uzvanici, među kojima su se našle i poznate mame Nevena Rendeli, Nataša Janjić i Vanda Winter, pogledali su zanimljivu prezentaciju koju je moderirala Ida Prester, a kroz koju su se mogli uvjeriti u sve prednosti novih, poboljšanih Johnson’s proizvoda. 

Naime, kroz desetljeća pionirskih istraživanja i rigoroznih ispitivanja, Johnson’s je surađivao s tisućama roditelja kako bi unaprijedio proizvode iznutra i izvana. Više od 400 sastojaka odbačeno je tijekom preoblikovanja pa su konačan rezultat jednostavniji i nježniji proizvodi bez parabena, sulfata i boja, oblikovani su da smanje rizik za alergije te sadrže 90% prirodno dobivenih sastojaka.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.