Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 26. rujna 2013.

Johnson's baby proizvodi sigurni i blagi za dječju kožu

kupanje beba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Johnson's baby proizvodi u potpunosti su sigurni za djecu, a potvrda toga je i 300 testova kojima se ispituje sigurnost i blagost proizvoda za dječju kožu

Sve majke žele za svoje dijete najbolje i upravo zbog toga već više od 100 godina Johnson's baby neprekidno radi na inovacijama u području dječje njege i zdravlja osiguravajući najbolje proizvode. Johnson's baby proizvodi su u potpunosti sigurni za djecu, a potvrda toga su i 300 testova kojima se ispituje sigurnost i blagost proizvoda za dječju kožu.

Svaki proizvod iz Johnson's baby linije mora proći strogu sigurnosnu provjeru od četiri faze:

  1. definiranja kako će se proizvod koristiti,
  2. pažljive procjene sastojaka i formulacija,
  3. vrednovanja proizvoda u suradnji s majkama u svakodnevnom životu te
  4. uzimanja u obzir mišljenja, iskustva i preporuke kupaca vezanih za proizvode.

Ako neki proizvod ne prođe sigurnosnu provjeru, formulacija se mijenja i usavršava te se ponovno vrši testiranje sve dok proizvod nije siguran za primjenu na dječjoj koži.

Johnson's baby proizvod | Author: Johnson's baby Foto: Johnson's baby

Također još jedna vrsta garancije su formule Clinically Proven Mildness (Klinički dokazana blagost) i No More Tears (Bez suza). Obje formule pomažu u sprječavaju isušivanja kože te održati prirodnu ravnotežu vlažnosti kože što je kod djece važno obzirom da je njihova koža tanja i osjetljivija na iritanse.

Johnson's baby proizvodi napravljeni su od sastojaka koji udovoljavaju strogim standardima kvalitete, dok se oni sintetički koriste kao alternativa u slučajevima kada ne postoje sigurni prirodni sastojci. Mirisi, boje, konzervansi i mineralna ulja koriste se samo u slučajevima nužne upotrebe te u minimalnim količinama (do 0,0002%) koje su u potpunosti sigurni za dijete. Sve sigurnosne provjere koriste se kako bi osigurali bezbrižne dječje osmijehe i upravo zbog toga Johnson's baby proizvodi su zadobili povjerenje majki diljem svijeta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.