Beba Zdravlje i njega bebe 24. kolovoza 2016.

Beba 'zarobljena' u neobičnom uređaju zbunila je milijune ljudi na Internetu

beba u tubi
Foto: Imgur
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi koji su vidjeli neobičnu fotografiju bebe zarobljene u prozirnoj cijevi bili su zgroženi, neki su uvjereni da je lažna, ali postoji sasvim logično objašnjenje ove slike

Otkad se pojavila na Internetu, neobična fotografija slatke bebe 'zarobljene' u prozirnoj cijevi potpuno je zbunila milijune ljudi. Mnogi su bili zgroženi i ovu spravu nazvali 'spravom za mučenje', neki su uvjereni da je obrađena Photoshopom i da je lažna, neki su se šalili da je ovo 3D printer za bebe, ali objašnjenje ove fotografije sasvim je normalno.

Naime, ova beba nalazi se u uređaju za rendgen zvanom Pigg-O-Stat koji se koristio još od 1960-ih godina. Dijete je ovako postavljeno da se ne bi pomicalo za vrijeme pregleda i zahvaljujući njemu nije se moralo izlagati nepotrebnom zračenju više puta, u slučaju da snimka ne bi ispala dobro. Djetetove noge vise ispod stola, što se ne vidi na ovoj fotografiji.

Ne zna se razlog tko je beba s ove fotografije i zašto je bila na tom rendgenu, a roditelji su na Redditu i Imguru komentirali da njihova djeca nisu morala biti u ovom uređaju kad su išla na rendgen. No, neki čija su djeca bila, kažu da njihovi mališani nisu bili ovako mirni kao beba na slici. 

Sve u svemu, ova preslatka beba rumenih obraščića postala je prava zvijezda zahvaljujući viralnoj fotografiji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.