Beba Igre za bebe 03. lipnja 2016.

Svaka beba ima svog dvojnika

dvojnik
Foto: Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi znanstvenici tvrde da svatko od nas ima barem šest dvojnika, možda čak i više. Beba Arlo-Blue postala prava zvijezda Twittera jer sliči poznatom chefu Ramsayju. Na koga sliči vaša beba?

Mnogi znanstvenici tvrde da svatko od nas ima barem šest dvojnika, možda čak i više. U vrijeme brzih informacija i društvenih mreža takve sličnosti puno je lakše primijetiti. Tako je beba Arlo-Blue postala prava zvijezda Twittera jer sliči poznatom chefu Ramsayju. 

Claire Dempster, mama iz Walesa, napravila je pravu pomutnju na Internetu kada je sliku svog dječaka objavila na Twitteru poznatog britanskog chefa Gordona Ramsayja. Duhovita mama uz sliku je napisala: "Ovo je naša beba, jesi li iz bilo kojeg razloga bio u Walesu prije deset mjeseci". Njezina beba Arlo-Blue nevjerojatno sliči poznatom kuharu, plava kosa i nezadovoljan izraz lica

FOTO: Bebe koje izgledaju kao starčići

Mnogi korisnici Twittera počeli su se šaliti na račun sličnosti bebe i poznatog chefa, slika se naglo počela dijeliti preko te društvene mreže, a objavili su je i mnogi mediji.

A onda se oglasio i chef Ramsey na Twitteru: "Jesam, prije otprilike 11 mjeseci." Inače 49-godišnji Gordon Ramsay nedavno je objavio sretnu vijest kako očekuje peto dijete sa suprugom Tanom. 

Fotografija bebe zbog koje je internet poludio

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.