Beba Zdravlje i njega bebe 24. lipnja 2021.

5 znakova da je vrijeme za pelene-gaćice

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U posljednje vrijeme sve češće se govori o pelenama-gaćicama, a mnogi su roditelji već odavno klasične pelene zamijenili ovim praktičnim rješenjem.

Trend pelena koje se navlače poput gaćica i pojednostavljuju roditeljima život pokrenuo je omiljeni brand Pampers svojom linijom pelena-gaćica Pampers Pants namijenjenoj aktivnim bebama. Pitate li se jesu li Pampers Pants pravo rješenje za vas i vašeg mališana, odgovor možda pronađete u sljedećih pet znakova da je vrijeme za prelazak na pelene-gaćice – a pritom možete osvojiti i vrijedne nagrade!

1. Vaša beba je nedavno počela puzati ili hodati

Kad beba postane aktivna i počne istraživati svijet oko sebe, sve se odjednom mijenja. Pampers Pants pelene-gaćice posebno su osmišljene kako bi bebu pratile u stopu ovaj razvojni period. Elastični rubovi nježno prianjaju uz bebinu kožu dok istovremeno ne sputavaju bebine kretnje kako bi mogla bezbrižno otkrivati svijet.

2. Čini vam se da su previjanja u posljednje vrijeme postala neobično zahtjevan pothvat

Zajedno s početkom puzanja i hodanja, beba razvija svoje motoričke vještine. Neke od njih, poput prevrtanja i migoljenja vrlo će joj dobro doći da vam previjanje odjednom učini vrlo kompliciranim zadatkom. Pampers Pants pelene gaćice doskočit će tom problemu jednostavno: pelene-gaćice navlače se brzo i u jednom potezu.

 | Author: Promo Foto: Promo

3. Klasične pelene odjednom se ne mogu nositi s aktivnostima vašeg djeteta

Bebe koje pužu i hodaju ne staju samo na tome. Aktivne bebe penju se i padaju, sjedaju i ustaju, okreću se i sve rjeđe miruju. Pelene koje ne prianjaju savršeno u području bebinih nogu i trbuha pritom će često propustiti tekućinu. Velika moć brzog upijanja, široka elastična traka i dvostruki rub nogavica Pampers Pants pelena-gaćica spriječit će takve nezgode.

4. Noćno propuštanje pelena postalo je svakodnevica

Bebin trbuščić mijenja svoj oblik i obujam ovisno o hranjenju i probavi. Tijekom noći, trbuščić se smanjuje, a klasična pelena ostaje u prvotnom obliku i postaje preširoka. Pampers Pants dolazi s tehnologijom 360' prianjanja, što znači da će uvijek biti nježno priljubljena uz bebinu kožu i pružati joj zaštitu od istjecanja.

5. Superjunaci vas vesele skoro jednako kao i vašeg mališana

Pamper Pants pelene-gaćice ove sezone dolaze u posebnom, limitiranom izdanju s uzorkom superjunaka Justice League – Wonder Woman, Batmana i Supermana. Osim toga, pravi mali #PampersSuperjunaci osvajaju društvene mreže iz minute u minutu.

I vi možete sudjelovati u nagradnoj igri – dovoljno je samo malo kreativnosti. Uslikajte svog mališana u superjunačkoj pozi s rekvizitima koje imate kod kuće i podijelite na Instagramu uz #PampersSuperjunaci, a najsretnijim natjecateljima stići će i vrijedne nagrade!

Klikni na obrazac za prijavu.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Fill out my online form.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.