Beba 23. prosinca 2023.

Za bebin prvi Božić snimi pravu Insta fotku za najljepšu uspomenu

Foto: Pixabay
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografije su nam bez sumnje omiljene uspomene, pa se uvijek trudimo da budu najljepše, najbolje, najoriginalnije… Ma savršene. A posebno one nastale u – posebnim prilikama.

Bebin prvi Božić je uistinu posebna prilika. Božić je i inače jednostavno omiljena prilika za fotke u bilo kojem obliku, bilo koje vrste. Posljednjih godina, kako popularnost raznih društvenih mreža nezaustavljivo raste, savršene fotke postale su pomalo i stvar prestiža. Utrka za najbolju, najzabavniju, najoriginalniju fotku odvija se uz opaku konkurenciju. Svatko mora imati savršenu fotku.

Jedna velika istina je da nije uopće pametno opterećivati se. No, to znaš, zar ne? Fotografija tvog djeteta na njen/njegov Božić savršena je takva kakva god jest. Ako je na njoj tvoja beba, ako je to Božić koji ćeš provesti u miru i ljubavi sa svojom obitelji, uspomena ne može biti loša, zar ne? Trebaš dokaz za to? Imaš svoju fotku na kojoj plačeš prestravljen/a Djedom Mrazom kojem su te stavili u krilo? Sigurno ti je među omiljenima! E, pa ako to nije dokaz da fotka ne mora biti savršena, onda ne znamo što jest!

No, ako ipak želiš svoju savršenu fotku na bebin prvi Božić, nitko, ali baš nitko ti to neće zamjeriti! Štoviše, evo i našeg doprinosa – ideje za savršenu fotku, pravu Insta-fotku za ovu neponovljivu priliku.

Jednostavno je uvijek dobra ideja

Imaj na umu da fotke s najmanje detalja uvijek najbolje dolaze do izražaja. Odjeni bebu u neku od slatkih božićni opravica ili joj ukrasi glavicu nekim božićnim detaljem i jednostavno - okini fotku. Ne može biti loše! 

 | Author: Pixabay Foto: Pixabay

 | Author: Pixabay Foto: Pixabay

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella (@ellakaroliina_)

 

Beba kao omiljeni keks

Ovo je ideja koja je aktualna već neko vrijeme, a uvijek izmami smiješak, jer jednostavno je - slatka. Bitan je kut i bitan je dobar keks. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine (@nursekatherine)

 

A može i ovako: 

 

 

A uz keks, treba nešto toplo i popiti... 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Doroh (@hmdoroh)

 

Beba u košari

...je uvijek dobra ideja. Pod borom je najbolja ideja, naravno. Pokušaj to dok spava, ako imaš sreće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elz and H (@elz.and.h)

 

Malo lampica čuda čini

 | Author: Pixabay Foto: Pixabay

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celeana Cotto (@celeanalee)

 

Beba i pokloni

Naravno, omotat ćeš prazne kutije, koje su ionako najbolja igračka bebi. 

 | Author: Pixabay Foto: Pixabay  | Author: Pixabay Foto: Pixabay

Bitna je i kompozicija!

...kao i pravi trenutak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denitsa Yanakieva (@dendi77)

 | Author: Pixabay Foto: Pixabay

Božićni klasik

A što kažeš na ovu ideju - bebin prvi Božić uz klasik koji će trajati... Tvoj omiljeni božićni film na ekranu. Beba je već dio božićnih filmskih večeri...

 

 

Love or hate

A kad ti poželiš vratiti se u neko drugo vrijeme, možda je pravi trenutak da bebu odvedeš Djedu Božićnjaku i napraviš jednu fotku za vječnost. Znaš kako je to, zar ne? Još ako Djedica surađuje na pravi način... Ma savršenstvo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Solano (@tangledtea)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiaan Tiwari (@kiaansworld_)

 

Možda te zanima... 5 jednostavnih koraka za izbjegavanje obiteljskih svađa i rasprava tijekom blagdana Roditelji Možda te zanima... A što djeci zapravo treba govoriti o Djedu Božićnjaku i kako im reći – veliku istinu? Školarci veste Možda te zanima... Najluđi božićni poklon za mame koje doje! Roditelji Možda te zanima... Zašto je božićno vrijeme najbolje za rad na bebi? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.