Beba Razvoj u 1. godini 23. studenoga 2023.

Snimka bebe koja prvi put čuje mamin glas raznježnila je srca tisuće ljudi

Foto: Tiktok / @christina_pax
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledaj kako to izgleda kad beba oštećenog sluha prvi put čuje majčin glas uz pomoć slušnog aparata!

Christina Pacala majka je djevojčice koja društvenu mrežu TikTok koristi kako bi podigla svijest javnosti o gubitku sluha djece i znakovnom jeziku. Jednim od posljednjih videa uspjela je dirnuti srca tisuća ljudi diljem svijeta.

Naime, objavila je isječak, od 39 sekundi, svoje kćerkice Riley, odnosno njezine reakcije na majčin glas nakon što je dobila slušni aparat.  "Razmišljala sam hoću li objaviti ovaj video u kojem moja gluha beba prvi put čuje. Slušni aparati nisu čarobni popravak za gluhe osobe. Gluhe osobe ne treba popravljati. Oni su samo alat za pristup zvuku. Ovo je bio poseban trenutak za sve nas", napisala je Pacala. Cijeli svijet je ostao dirnut videom koji je do sada je pregledan više od 200 tisuća puta.

@christina_pax

Allll the emotions hearing Mama’s voice for the 1st time #deafkidsrock #deafawareness #hearingaidsgang #babytok #momsoftiktok #momtok #toddlertok #fyp

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Mama se djevojčici obratila nježnim glasom, a ona je, kad je začula mamin glas, širom otvorila oči pa ju je u čudu promatrala. U jednom trenutku doimalo se kao da će malena zaplakati od sreće. Riley je rođena u listopadu 2020. Roditelji su ubrzo doznali da je gluha. Cilj im je pružiti joj što više alata za komunikaciju i razvoj. 

Pacala je dokumentirala Rileyino putovanje na internetu te je priznala da je putem društvenih mreža imala priliku saznati više o zajednici gluhih i naučiti da postoji mnogo drugih načina na koje može pokazati ljubav svojoj kćeri. "Ona je djevojčica puna energije, puna života, želi sve istražiti, želi sve znati", rekla je sretna mama za Abc news

Možda te zanima... Video: Nevjerojatne snimke beba u prvih 20 sekundi života Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.