Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 12. travnja 2016.

Pismo roditelja donoru: Hvala ti mali anđele...

elliot
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Elliott je rođen sa srčanom manom. Skoro od rođenja, dvije godine, živio je s mehaničkim srcem dok nije nađen odgovarajući donor. Njegovi roditelji napisali su predivno pismo zahvale malom anđelu koji je Ellottu pružio šansu za život

Elliott Livingstone ima dvije godine i rođen je sa srčanom manom, dilatacijskom kardiomiopatijom.Trenutno se oporavlja nakon transplantacije srca u dječjoj bolnici u Londonu. Njegovi roditelji Candace i Adrian na Facebooku su objavili srcedrapajuće pismo zahvale malom anđelu čije srce je Elliot dobio. 

"Hvala ti mali anđele.

U svojim najcrnjim trenucima, kako si se pripremao da udahneš svoj posljednji dah, tvoja obitelj je nesebično razmišljala o drugima. Dok su se tvoja krila pripremala za tvoj let do blaženstva, odlučili su da njihova bol nije njihov jedini fokus.

Umjesto toga, odlučili su pokloniti tvoje srce strancu. Nisu znali s čime se borio, tko je ili odakle dolazi. Njihova jedina namjera bila je da život cvate dok je tvoje vrijeme brzo isteklo. U tom trenutku pokazali su nam, u svijetu punom boli i patnje, koliko nevjerojatno čovječanstvo može biti. Hvala nikad neće biti dovoljno. Tvoja obitelj je dala našoj obitelji nadu. Priliku za budućnost. Priliku za život.

Nastojat ćemo podržati tvoju čast i žrtvu. Neće proći dan da se ne sjetimo tvoje nesebične naravi. Za svaki dodatni dan u kojem ćemo uživati, pobrinut ćemo se da uživamo u živosti i kvalitetnom životu koju si nam dao. Obećavamo da ćete se ponositi odlukom da donirate. 

Hvala što si dao Elliottu ovu priliku."

Thank you little angel. In their darkest hour, as you prepared to take your last breath, your family selflessly...

Posted by Elliott's Heart Transplant Journey - Life with Dilated Cardiomyopathy on Thursday, 7 April 2016

“We have a potential offer.”We have role-played hearing these words every day for over a year. At night, they are...

Posted by Elliott's Heart Transplant Journey - Life with Dilated Cardiomyopathy on Saturday, 9 April 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.