Beba 14. rujna 2021.

Mama je svoju sobu proglasila zonom bez dojenja, a razlog će te iznenaditi

Foto: https://www.instagram.com/meghankoziel/ : Emotivna priča o majčinstvu i dojenju
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Meghan Koziel rodila je, kako kaže, bebu - čudo, a njezina priča će ti izmamiti suze radosnice na lice...

Pakiranje za rodilište uzbudljiv je trenutak za svaku trudnicu. A kada se mlada majka Meghan Koziel pakirala za rodilište, u njenoj se torbi pronašao potpuno neočekivan predmet. Meghan je sa sobom u bolnicu ponijela natpis koji je odlučila objesiti iznad kreveta. Premda je bio ružičaste boje, na njemu nije pisalo: "djevojčica je."

Meghan je ponijela natpis kojim je odlučila podići svijest bolničkog osoblja, ali i drugih rodilja, koje bi je moglo upitati zašto ne doji svoje novorođenče. "Zona bez dojenja. Naša beba čudo će se hraniti adaptiranim mlijekom i to neće utjecati na njezinu budućnost", pisalo je na natpisu.

Koziel je s 26 godina dijagnosticiran rak dojke. Dok su druge žene razmišljale o majčinstvu, ona je morala donijeti teške odluke. Podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji. Izgubila je kosu i grudi, a onda je morala proći i kroz izazovne zahvate rekonstrukcije dojki. Nakon svega toga ostala je trudna. 

"Pažnja, pažnja! Imamo buduću mamu koja je imala rak dojke i mastektomiju, što znači - nema grudi u kući", napisala je na natpisu koji je postao viralan. Koziel je natpisom odlučila spriječiti neželjene razgovore s bolničkim osobljem, a na društvenim mrežama je potaknula ozbiljne razgovore o raku, majčinstvu i nadi, piše Parents

"Da ste mi prije tri godine, onog dana kad mi je dijagnosticiran rak, rekli da ću sada imati ovog dragocjenog anđela u rukama, nasmijala bih vam se u lice", pojasnila je te je poslala snažnu poruku drugim ženama: "Od medicinski potpomognute oplodnje, surogat-majčinstva, posvojenja do udomiteljstva… UVIJEK postoji način da postanete mama". 

Meghanina poruka o zahvalnosti, ali i nadi koju nikada ne smijemo izgubiti, oduševila je ljude diljem svijeta, a nadamo se da je i tebi izmamila osmijeh na lice!

 

Možda te zanima... 'Najbolji savjet o dojenju koji sam ikad dobila? Ne moraš ako ne želiš!' Beba

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.