Beba 16. rujna 2022.

Mama je šaljivom snimkom pokazala kako izgleda fotografiranje prve, a kako treće bebe

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Video će te nasmijati do suza, garantiramo!

Uzbuđenje zbog dolaska djeteta na svijet je jednostavno neopisivo. A malo je što uzbudljivije od slatkog iščekivanja prvog djeteta. Budući roditelji pripremaju gnijezdo za svoju bebu, kupuju potrepštine i odjeću, zakazuju fotografiranje. Kad beba stigne doma, bilježe svako njezino postignuće i fotografiraju svaki njezin pokret. 

S dolaskom drugog, trećeg ili četvrtog djeteta, ljubav i uzbuđenja su jednaki, ali roditelji imaju mnogo manje vremena. Iako bi voljeli raditi sve kao i s prvim djetetom, jednostavno nemate vremena za to. Zvuči poznato? Onda biste mogli prepoznati u snimcima koje je na TikTok-u objavila majka troje djece Nicole Oliver. "Koliko je ovo istinito", napisano je uz video koji broji 14,7 milijuna pregleda.

@mamaoliverr How true is this 😂😂 #firstborn #middlechild #youngest #momsoftiktok #momcomedy #momhumor #relatablemamas #FYP #badmomsoftiktok ♬ Baby Pictures - Tam (The Shy Pig 🐽)

Pokazala je da prvom djetetu može dati nekoliko albuma prepunih fotografija. Za drugo dijete ima tek jedan album, dok će se treće morati zadovoljiti fotografijama koje se nalaze u njenom mobitelu. Mnoge mame su se složile i priznale da imaju prepune albume slatkih trenutaka iz prve trudnoće i prvih dana svog prvorođenog djeteta, dok je sa svakim narednim djetetom takvih dokumentiranih uspomena sve manje. Jedna je mama napisala da njezino prvo i drugo dijete imaju pune albume fotografija, dok slike njezinog trećeg, četvrtog, petog i šestog "žive! samo na njezinom telefonu. 

 

Možda te zanima... 18 stvari koje znaju samo roditelji troje djece Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.