Beba Igre za bebe 09. studenoga 2015.

Šumska idila: susret bebe i mlade srne

lane i beba foto
Foto: Imagine That Photography by Megan Rion/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zamislite iznenađenje roditelja koji su za vrijeme fotografiranja svoje bebe ugledali mladu srnu! Ova nježna životinjica zalutala je na set koji se odvijao u šumskom krajoliku, a nesvakidašnju scenu fotografkinja je iskoristila za slike koje ostavljaju bez daha

Zamislite iznenađenje roditelja i svih prisutnih koji su za vrijeme fotografiranja svoje bebe ugledali srnu! Fotografkinja Megan Rion fotografirala je jednomjesečnu bebu Connera u idiličnom jesenskom krajoliku u parku Sam Houston Jones State Park u Moss Bluff u Louisiani, a lokalna srna, zvana Maggie, dolutala je na set. Fotografkinja je iskoristila nesvakidašnju scenu i napravila fotografije koje ostavljaju bez daha!

Inače, Maggie je spašena životinjica koja živi u parku i poznata po svojoj blagoj i prijateljskoj naravi i povjerenju prema ljudima, a nalazi se i na drugim fotografijama Megan Rion.

Tražimo najljepše fotografije djece sa životinjama!

Ova nježna mlada životinjica zalutala je na fotosession koji se odvijao u šumskom krajoliku, a kratki video snimila je bebina mama:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.