Beba Igre za bebe 22. lipnja 2019.

Sjećaš se bebe s najbujnijom kosom? Sada je model!

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jednogodišnja Chanco, poznatija kao beba s najbujnijom kosom, postala je model za japanski brand Pantene i snimila film "Bajka o kosi".

Chanco je jednogodišnjakinja koja se proslavila zbog neuobičajeno guste kose. Upravo to je razlog zašto njezin Instagram profil Baby Chanco, koji vodi njezina mama Mami Kano, prati više od 390 tisuća sljedbenika. Kad je njezina mama prošle godine objavila fotografije te bujne kose, djevojčica je postala viralni hit. I sama majka je iznenađena pozitivnim reakcijama, a ujedno je i vrlo ponosna. Na pitanje o tome kako se brine o kćerinoj kosi otkrila kako ne postoji posebna tajna u izgledu njezine kose koju samo češlja i pušta da bude onakva kakva jest.

Možda te zanima... Foto: Dvomjesečna beba koja možda ima više kose nego vi Beba

"Smatramo da lijepa kosa ima snagu koja pozitivno utječe na ljude", rekao je Yoshiaki Okura, direktora marketinga P&G za proizvode za kosu u Japanu, dodajući: "Također podupiremo majčinu pozitivnu želju da objavljuje divne trenutke s Chanco."

Chanco se u reklamama za Pantene pojavila se s japanskom TV spikericom Sato Kondo, poznatoj pak po prekrasnoj sivoj kosi,a djevojčica osim što se pojavljuje na reklamama, snimila je i kratkometražni film pod nazivom "Bajka o kosi".

"Ovo je lijepa priča o bebi Chanco, bebi jedinstvene kose. Unatoč tome što se razlikuje od drugih beba, beba Chaco je obožavana diljem svijeta zbog svoje prirodno guste kose. Ako svatko može naučiti voljeti svoje razlike, ovaj svijet može postati puno ljepše mjesto", stoji u opisu filma koji možeš pogledati u nastavku. 

Možda te zanima... Mame dugokosih dječaka: Rečenice koje ne želimo čuti Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.