Beba Igre za bebe 06. svibnja 2017.

Preslatko: Kad beba obučena u kostim lava sretne pravog lava

Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Susret između beba i životinja uvijek bude poseban trenutak koji svima izmami osmijeh na lice. Pogledajte video u kojem se susreće beba i prava zvijer

Cami Fanning odvela je 11-mjesečno kumče Aryeh u zoološki vrt i nadala se da će se dobro zabaviti. Međutim, nije znala da će beba doživjeti pravi susret s lavom i to licem u lice.

Fanning, koja je kasnije objavila video na YouTubeu, objasnila je zašto je beba bila obučena u kostim lava. "Naše kumče zove se Aryeh, što na hebrejskom znači lav, pa ga je mama obukla u kostim lava", objasnila je kuma Cami.

U obilasku zoološkog vrta došli su do djela u kojem se nalazi pravi lav. Beba Aryeh je puzala pored stakla, a pravi lav je pokazao nevjerojatan interes, kao da se želi igrati i razgovarati.

beba Možda te zanima... Video: Neodoljiva beba pokušava zvučati kao lavić Beba

"Lavovi su odmah bili zainteresirani za našeg malenog lava, i nije prošlo puno vremena prije nego su došli do stakla. Aryeh je na početku bio nezainteresiran, ali za nekoliko minuta je već bio u interakciji s lavovima", dodala je. 

Pogledajte zanimljiv video u kojem beba i lav tako slatko komuniciraju!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.