Beba Igre za bebe 24. ožujka 2017.

Najslađa priča iz rodilišta: 'Slučajni' Romeo i Julija

Foto: Facebook/Cassie Clayshulte Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografkinja Cassie Clayshulte fotografirala je bebe u bolnici u Južnoj Karolini, kada je naišla na dvoje beba imena Romeo i Julija, oboje rođenih u istom danu, u istoj bolnici

Shakespeareova tragedija Romeo i Julija bezvremenska je priča o mladoj ljubavi. Ipak, ono što se dogodilo u američkoj bolnici nedavno, vjerojatno je najmlađa i najslađa priča o Romeu i Juliji ikad!  

bebe Možda te zanima... Značenja najpopularnijih dječjih imena u Hrvatskoj Trudnoća

Fotografkinja Cassie Clayshulte fotografirala je bebe i novopečene roditelje u bolnici u Južnoj Karolini, kada je naišla na dvoje beba, oboje rođenih u istom danu, u istoj bolnici. Objavila je fotografije uz posebnu poruku, a radi se o djevojčici imena Julija i dječaku imena Romeo!

„Ime smo odabrali mjesecima prije", rekla je Christiana Shifflett, Julijina mama, a Romeovi roditelji, Morgan i Edwin Hernandez, također su izabrali ime par mjeseci prije nego što se rodio. „Smiješno je, jer ga uopće nismo nazvali po Shakespeareovom liku, već po pjevaču, Romeu Santosu, kojeg oboje volimo", izjavio je tata Morgan.

trudnica imena Možda te zanima... Kako biramo imena za djecu? Roditelji

Slatki post na Facebooku u istom trenutku postao je viralni hit, a mnogi su imali duhovite i slatke komentare o mogućem budućem ljubavnom paru. Srećom, ovo nije priča o pravom Romeu i Juliji, već o ljepoti slučajnosti. Koje su šanse za ovako nešto? 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.