Beba Igre za bebe 11. rujna 2013.

Bebe vole šarene i 'glasne' igračke

Mondo igračke
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kada birate prve igračke za svoje dijete, prednost dajte laganim šarenim i 'zvučnim' igračkama kojima ćete podržati njegovu sklonost prema istraživanju svijeta. Djetetu će se svidjeti i interaktivne igračke kojima može na neki način upravljati, a vi imajte na umu da će u ovoj fazi većinu stvari vjerojatno stavljati i u usta

Mondo igračke | Author: Mondo Foto: Mondo

Svjetiljka za krevetić u obliku puža

Svjetiljka za krevetić dobro će doći i vama, da uvijek možete vidjeti kako vaša beba spava, a nju, dok je još budna, može zabaviti i umiriti. Ova svjetiljka u obliku puža svira uspavanke i projicira sličice na zid ili strop.

Prikladna je i za igru po danu jer šareni puž na sebi ima i pčelicu koja se miče, šarene valjke i zrcalo.

Mondo igračke | Author: Mondo Foto: Mondo

Šareni glazbeni ključevi

Pored jarkih boja, vašem je djetetu najvažnije da igračku može držati, stavljati je u usta i njome zveckati.

Ovi lagani didaktički Baby ključevi uz sve to imaju i tri gumba s različitim zvučnim efektima i površine različitih struktura, zanimljive na dodir. 

Mondo igračke | Author: Mondo Foto: Mondo

Knjižica za kupanje

U početku vaše dijete knjige neće samo "čitati" nego i kušati; zato je dobro da su od materijala kojem neće smetati slina i koji se lako može očistiti. Knjižice za kupanje zato su odličan izbor, iako ih dijete najvjerojatnije neće čitati baš u kadi. 

Knjižica za kupanje Životinje sadrži šest šarenih sličica i zvečku. Zabavna je, poučna i razvija dječju maštu. Potpuno je sigurna (ne sadrži PVC) i mekanih stranica koje se mogu prati.

Mondo igračke | Author: Mondo Foto: Mondo

Prvi bebin klavir

Nikad nije prerano za bavljenje glazbom, što dokazuju mnoge bebe zdušno mašući svojim zvečkama.

Onima ozbiljnijih ambicija preporučujemo ovaj Baby klavir prikladan za bebe već od 6 mjeseci. Zaobljenih je linija, bez oštrih rubova. Šarene glatke tipke reagiraju i na najlakši dodir, puštajući melodične zvukove. Uz zabavno igranje, dijete uči o uzročno-posljedičnoj vezi između pritiska na tipke i pojave zvuka.

Mondo igračke | Author: Mondo Foto: Mondo

Igračka mobitel

Danas djeca vrlo rano pokazuju interes za modernu tehnologiju pa se namojte čuditi kada vam beba zgrabi mobitel i ne želi vam ga vratiti. Naravno, s tim uvijek ide opasnost da ga iznenada baci na pod ili stavi u usta, pa je možda najbezbolnije rješenje, kojim ćete oboje biti zadovoljni, da dobije svoj mobitel.   

Igračka Baby mobitel šarena je, lagana i interaktivna i mogla bi biti dobra zamjena za pravi mobitel, barem neko vrijeme.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.