Beba Dohrana 04. veljače 2014.

Dobitnici 10 Bebivita poklon paketa

Bebivita
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavljujemo imena 10 dobitnika koji su osvojili Bebivita poklon paket koji sadrži pet Bebivita mesnih kašica, žličicu, majicu, edukativnu čašicu, mali savjetnik o dohrani i torbicu

U nagradnom natječaju koji je trajao od utorka 4. veljače do ponedjeljka 10. veljače u 11 sati poklanjali smo vam 10 Bebivita poklon paketa koji sadrži pet Bebivita mesnih kašica, žličicu, majicu, edukativnu čašicu, mali savjetnik o dohrani i torbicu.

Sve što je bilo potrebno za sudjelovanje u natječaju je bilo ispuniti obrazac koji se nalazio ispod članka, a koji je bio vidljiv samo registriranim korisnicima. Nagradili smo 10 vaših odgovora na pitanje koja je bila prva kruta hrana vaše bebe, koje se nalazilo u obrascu.

Bebivita poklon paket osvojili su: Anita Židić, Ploče, Željana Mlinarić, Čakovec, Dejan Lukić, Daruvar, Tomislava Dugandžić, Trogir, Petra Kosalec, Zagreb, Paola Grzinic, Kastav, Andrijana Mičević, Brestovac, Karolina Ivković, Kaštel Gomilica, Zdenka Jerković, Sesvete, Martina Bašić, Labin. Dobitnici će biti obaviještene putem maila.

U nagradnim natječajima mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se

Sigurne i zdrave kašice s mesom

Prilikom izbivanja iz kuće, za vrijeme putovanja ili u nedostatku vremena za pripremu mesnog obroka, preporučujemo da svojem mališanu ponudite jednu od Bebivita mesnih kašica.

kašica | Author: Bebivita Foto: Bebivita

U kašicama su idealno kombinirani okusi mesa (izvor bjelančevina) i povrća (bogatstvo vitamina i minerala) uz dodatak žitarica koje osiguravaju potrebnu količinu vlakana. Meso, kao i ostali sastojci Bebivita kašica (povrće, žitarice) od uzgoja do upotrebe prolaze najstrože kontrole, kvalitete kako bi se djeci osigurali cjeloviti i kvalitetni obroci u kojima nema ostataka hormona, antibiotika ili pesticida.

Bebivita kašice ne sadrže umjetne arome, boje ili konzervanse. Sadržaj mesa i veličina komadića u prilagođeni su dobi djeteta. 

Pročitajte zašto je meso važno u prehrani dojenčeta!