Beba Dohrana 08. srpnja 2019.

Bebe jedu zdravo i na plaži

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U proizvodnji kašica, formula i snackova nikada se ne koriste umjetni okusi, boje ili konzervansi te se kašicama ne dodaje šećer, sladila niti dodaci

Zdrave navike najbolje se usvajaju od samog početka. Odabir osviještenih roditelja često je certificirana ekološka hrana, gdje se ističe švicarski brand Holle kao jedini brand koji hranu za djecu spravlja od sastojaka isključivo organskog i/ili biodinamičkog uzgoja sa strogim kontrolama kvalitete u svakoj fazi proizvodnje. Jedina je hrana za najmlađe s prestižnim Demeter certifikatom, a ljeti su najpopularnije praktične kašice od voća, povrća i žitarica.

5 razloga za Holle kašice:

  • Pri uzgoju sirovina za Holle kašice, formule i snackove, ne koriste se pesticidi niti umjetna gnojiva.
  • U proizvodnji kašica, formula i snackova nikada se ne koriste umjetni okusi, boje ili konzervansi te se kašicama ne dodaje šećer, sladila niti dodaci.
  • Holle je razvio blisku suradnju s uzgajivačima koji posjeduju Demeter certifikat što im jamči nam dugoročnu opskrbu visoko kvalitetnim sirovinama.
  • Holle provodi strogu kontrolu sastojaka proizvoda te kontinuiranu kontrolu kvalitete. Svaki pojedini proizvod mora zadovoljavati najstrože zakonske kriterije i nutritivne standarde.
  • Holle proizvodi ne sadrže genetski modificirane organizme

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.