15. listopada 2013.

Alex Dojčinović: Bilo je teško, ali nisam htjela odustati

SuperMila
Foto: SuperMila
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zvijezda novog broja SuperMile je poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je otkrila da, unatoč teškim počecima, nikad nije pomislila na odustajanje, a tu je i zanimljiva priča o tri muškarca koji smatraju da je njihov posao - odgajatelja u vrtiću - najljepši na svijetu

Zvijezda novog broja je naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je otkrila da, unatoč teškim počecima, nikad nije pomislila na odustajanje. 

"Prvu sam reviju napravila tek kada sam imala 200 kupaca. Ziheraš sam u poslu i sigurno neću otvoriti deset dućana u godinu dana", kaže Aleksandra, koja je nedavno otvorila svoj prvi inozemni butik i to u Stuttgartu.

Donosimo i veliku priču i tri muškarca, koji su zaposleni kao tete u vrtiću. Oni idu u teretanu, sviraju gitaru i slažu se u jednome - raditi s djecom najljepši je posao na svijetu.

Plesačica Sabah Abuajaja, koja živi u Zagrebu, ispričala nam je kako je pobjegla iz Libije zbog ugovorenog braka.

U novom broju pričitajte zašto je Louis Vuitton godinama najluksuzniji brend na svijetu, a ne propustite i 10 hit jesenskih frizura koje sami možete napraviti.

Ne propustite teme o odgoju djece, životu u dvoje, zdravlju, modi...

Požurite u srijedu po svoj besplatni primjerak samo uz 24sata jer su količine ograničene. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.