23. siječnja 2014.

Müsli za savršen početak dana

Vitalis žitarice
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otkrijte prednosti novih Dr. Oetker Vitalis 7 Žitarica müsla – savršene kombinacije visokovrijednih integralnih žitarica i ukusnih sastojaka kao što su ekstra veliki komadi voća, hrskavi orašasti plodovi i aromatične sjemenke

Dr. Oetker, kao vodeći na tržištu müsla, za savršen početak dana, nudi jedinstvenu i raznovrsnu kombinaciju integralnih žitarica, idealnu za sve ljubitelje müsla - Dr. Oetker Vitalis 7 Žitarica müsli.

Poseban okus i doživljaj pridodaju im integralne žitarice i sočne grožđice u savršenoj kombinaciji sa suncokretovim i bučinim sjemenkama. Time je zadovoljstvo u punoći okusa zagarantirano.

7 veličanstvenih žitarica čine ovaj proizvod jedinstvenim: pšenica, zob, ječam, raž, purpur pšenica, pir i kukuruz, a 3 omiljena okusa posebnim:

  • 7 Žitarica Integralni müsli - 7 različitih vrsta žitarica sa sočnim grožđicama i suncokretovim i bučinim sjemenkama.
  • 7 Žitarica Voćni müsli - 7 žitarica i 7 vrsta ukusnog voća: banane, smokve, marelice, kruške, jabuke, maline i grožđice sa suncokretovim i bučinim sjemenkama.
  • 7 Žitarica Orašasto i šumsko voće müsli - 7 žitarica s hrskavim lješnjacima, bademima i indijskim oraščićima u savršenoj kombinaciji s brusnicama i crnim ribizlom, bez grožđica.

Otkrijte prednosti novih Vitalis 7 Žitarica müsla – savršene kombinacije visokovrijednih integralnih žitarica i ukusnih sastojaka kao što su ekstra veliki komadi voća, hrskavi orašasti plodovi i aromatične sjemenke.

Započnite dan s više poleta i energije uz visokovrijednu mješavinu integralnih žitarica! Dr. Oetker Vitalis 7 Žitarica mogu se pronaći u trgovinama po preporučenoj cijeni od 24,89 kn (Integralni müsli) te 26,89 kn (Voćni müsli i Orašasto i šumsko voće müsli).

Nešto više o manje poznatim žitaricama:

  • Pir – jedna od najstarijih poznatih vrsta žitarica, poznata po finoj orašastoj aromi i hrskavosti.
  • Purpur pšenica – stoljećima poznata žitarica ljubičaste boje, intenzivnog i slatkastog okusa, a sadrži antocijanine, poznate po antioksidativnom djelovanju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.