05. svibnja 2015.

Zajedno za osmijeh djeteta u bolnici!

dijete bolnica majka
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Počela je humanitarna akcija 'Zajedno za osmijeh djeteta u bolnici', 15-u godinu zaredom. Cilj je da se hospitaliziranoj djeci i njihovim roditeljima olakša boravak u bolnici nabavom sklopivih kreveta

Savez društava Naša djeca Hrvatske pod medijskim pokroviteljstvom Hrvatske radiotelevizije pokrenuo je humanitarnu akciju "Zajedno za osmijeh djeteta u bolnici". Cilj humanitarne akcije je prikupiti financijska sredstva kako bi se opremili dječji odjeli u bolnicama diljem Hrvatske. Prikupljenim sredstvima bi se omogućila nabava sklopivih kreveta i stolica za roditelje ili za bliske članove obitelji kako bi mogli boraviti uz dijete tijekom njegove hospitalizacije.

Ujedno se želi podići svijest šire i stručne javnosti o značenju humanizacije bolničkoga liječenja te o konkretnim rezultatima koji se već 15 godina postižu akcijom u 37 hrvatskih bolnica i dječjih odjela diljem Hrvatske. U ovu akciju koja traje do 25. svibnja prvi su se svojim glasovanjem uključili natjecatelji i gledatelji finalne emisije "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", a to je omogućio HRT odrekavši se prihoda od glasovanja publike u finalnoj emisiji. Akciji se pridružila i marketinška agencija Alert koja je kreirala televizijski spot, dok je agencija Brandoctor zaslužna za logotip akcije. 

za osmijeh djeteta | Author: Promo Foto: Promo

I vi se možete uključiti u akciju! Pozivom na broj 060 9005 (cijena po pozivu 6,25 kn, PDV uključen) donirate 5 kn za brojnu hospitaliziranu djecu i njihove roditelje. Hvala vam što vraćate osmijehe na lica djece u hrvatskim bolnicama i dječjim bolničkim odjelima!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.