Vrtić 23. prosinca 2022.

Peppa Pig na kazališnim daskama – tko je osvojio karte?

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Omiljena svinjica je na kazališnim daskama i interes koji vlada za ovu predstavu je uistinu velik! Svi žele vidjeti Peppu Pig – uživo, a mi ti dajemo priliku za to.

Postoji li dijete koje u nekom trenutku prvih nekoliko godina života nije jednostavno obožavalo Peppu Pig i njenu obitelj? Slutimo odgovor. Najdraži lik naše djece iz crtića, zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima. A sad stiže i nešto sasvim drukčije – Peppa Pig uskoro dolazi uživo u Hrvatsku

U sklopu svoje mini turneje Peppa i njena obitelj posjetit će Zagreb, Varaždin i Rijeku, te u tim gradovima održati prave male spektakle. Naime, prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gledala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najuspješnijih dječjih produkcija, Proslavu Peppe Pig.

Od tada je Peppa na kazališnim daskama oduševila savršenom izvedbom male i velike u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti i u Hrvatskoj. Naravno da i u ovom obliku Peppa želi i djecu i roditelje poučiti nekim važnim stvarima, pa će oni tako za vrijeme predstave naučiti koliko je posebna i važna kolekcija dijeljenih sjećanja i zašto će nam to biti važno kada odrastemo.

 | Author: Promo Foto: Promo

A što se događa u predstavi?

U ovoj predstavi Peppa Pig dolazi kući gdje ju čeka posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala poklon, ali Peppa i George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje – ogromni obiteljski foto album.

Ova simpatična predstava od 75 minuta izvrsna je zabava za cijelu obitelj, prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakutavih lopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom. Tijekom predstave mališani će uživati u mnoštvu pjesama, iznenađenja i smijeha.

No, ako ne budeš te sreće, a ipak želiš da tvoji mališani vide Peppu u ovom obliku, požuri na prodajna mjesta Eventim ili na www.eventim.hr  i nabavi svoju ulaznicu na vrijeme.

Karte su osvojile: Maja Grozdanić Lenac, Tanja Tudor i Anita David. Hvala svima na sudjelovanju!

ZAGREB – 29.12.2022 – KC DRAŽENA PETROVIĆA

RIJEKA – 3.01.2023. – CENTAR ZAMET

VARAŽDIN – 4.01.2023. – ARENA VARAŽDIN

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.