Vrtić Igre za djecu 10. prosinca 2013.

Dobitnici Psića Sveznalice

igračke Fisher-Price
Foto: Fisher-Price
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tri odgovora na pitanje "Koja je najdraža igračka vašeg djeteta?" koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka nagradili smo Fisher-Price psićem iz linije Sveznalica, a deset odgovora plastificiranim podbradnikom

Koja je najdraža igračka vašeg djeteta? To je bilo pitanje nagradnog natječaja koji je trajao od utorka 10. prosinca do ponedjeljka 16. prosinca u 11 sati, a tri odgovora nagradili smo Fisher-Price psićem iz linije Sveznalica, a deset odgovora Fisher-Price plastificiranim podbradnikom!

Dobitnici Psića Sveznalice su JENNY1, rhaea i Andydea, a plastificirani podbradnik osvojili su NikolinaMama, diana0, Zeko123, Ivana0311, mum, Mama2, NinaLu, mia@filip, mamita86 i štrumfić, a obavijestit ćemo ih i putem e-maila. 

U nagradnim natječajima mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se

Igračke koje potiču razvoj

Fisher-Price stvara igračke koje donose učenje i smijeh. Zato jer je igra život! To je pozitivna i kreativna strana svega. Igra je vrlo bitna za psiho-emocionalni razvoj ljudskog bića od samog početka života! Beba treba iskusiti sve… Znatiželju, otkrivanje, dijeljenje, razočaranja kada pogriješi i bezbroj ponavljanja!

Sposobnost učenja kod djece započinje s navršenih šest mjeseci stoga je linija igračaka Učenje i smijeh odnosno linija Sveznalica namijenjena djeci od šest mjeseci starosti i starijoj jer te igračke potiču učenje kroz svakodnevnu zabavu i igru. Na temelju više od 80 godina iskustva u razvoju i stvaranju igračka za novorođenčad i djecu do predškolskog uzrasta, u Fisher-Price-u znaju da djeca uče i razvijaju se kroz sve što vide i čuju tijekom dana.

Stoga je razvijena jedna potpuno nova linija igračaka koja potiče učenje brojeva, slova, dijelova tijela, prvih riječi, geometrijskih oblika i drugih osnovnih znanja. Svaki proizvod iz ove linije igračaka ima barem dvije funkcije odnosno učenje i zabavu. Fisher-Price-ove igračke iz linije Učenje i smijeh/Sveznalica prilagođene hrvatskom jeziku po prvi puta su u Hrvatskoj predstavljene 2008. godine, a do danas gotovo svaka obitelj i dom ima barem jednu igračku iz linije sveznalica.

Veselom Psiću Sveznalici tako su se redom u obitelj Sveznalica pridružili telefon za Sveznalice, lončić Sveznalica, knjiga za sveznalice, ključevi za sveznalice, gusjenica pričalica za sveznalice, glazbena kravica, praščić i patka za sveznalice, lopta za sveznalice, CD player za sveznalice, daljinski upravljač za sveznalice i najnoviji psić Sveznalica sa srcem.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.