Vrtić Igre za djecu 14. rujna 2015.

Slavna mama priznala neuspjeh s odvikavanjem od pelena

Jack Pratt
Foto: Anna Faris/Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumci Anna Faris i Chris Pratt na Twitteru su se našalili s 'nezgodom' svog trogodišnjeg sina. Kako je odvikavanje od pelena prošlo kod vas? Koliko ste puta i sami doživjeli ovakvo nešto i kako ste reagirali?

Američka glumica Anna Faris, najpoznatija po ulozi u Mrak filmu, na Twitteru je podijelila fotografiju svog trogodišnjeg sina Jacka Pratta kako stoji u lokvici koju je sam napravio.  "Odvikavanje od pelena nam super ide! Ja sam prirodni talent!", napisala je u poruci i označila supruga Chrisa Pratta, također poznatog glumca.

On je brzo odgovorio kako bi obranio Jacka, a uz to je otkrio i kako odobrava mokrenje u bazen"To su hlačice za kupanje. Stavi ga u bazen i to je potpuno prihvatljivo ponašanje. Ponosan sam na vas!"

Anna Faris Chris Pratt | Author: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Roditelji koji i inače na Twitteru objavljuju fotografije svog sina i njegovih dogodovština, našalili su se sa situacijom u kojoj se većina nas nađe kada odluči djetetu skinuti pelene.  

Kada je vrijeme za tutu?

Većina djece spremna je za odvikavanje od pelena između 2. i 3. rođendana i tada samoinicijativno počinju pokazivati prve znakove spremnosti, kaže psihologinja i praktičarka terapije igrom Sanja Ivanušević Grgas. Pročitajte koji su to znakovi i koje su moguće posljedice preranog skidanja pelena: Kada je dijete svarno spremno za odvikavanje od pelena?

Donosimo vam i iskustva drugih mama: Kako i kada odviknuti dijete od pelena?

A poslušajte i savjet pedijatra Milivoja Jovančevića: Odvikavanje od pelena

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.