Vrtić Igre za djecu 09. studenoga 2023.

Preslatke shuz. MINI majice za djecu i mame koje će svi primjetiti!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Shuz.MINI majice učinit će svaki vrtićki i školski look zanimljivim i veselim

Kao odgovor na sve prisutnije pitanje eko održivosti i masovne proizvodnje odjeće, dizajnerice brenda Shuz. Maja Žirovčić i Ljudmila Pribilović realizirale su svoju drugu kolekciju majica shuz. MINI.

"Prilikom kreiranja kolekcije inzistirale smo na prirodnim tkaninama koje su nježne za dječju kožu te smo dugo tražile idealan pamuk za majice. Tržište tekstilnih materijala je zaista veliko i često cijena ne garantira kvalitetu, tako da smo si dale truda da budemo sigurne u ono što ćemo ponuditi", kaže Ljudmila.

Riječ je o majicama za djecu svih uzrasta personalizirane imenom, a sami kroj je udoban, ležeran i unisex, ukratko idealan za igru. Upravo takvu majicu ćete poželjeti sačuvati za uspomenu i nakon što ju djeca prerastu. Osim dječjih majica prisutne su i tzv. „mama“ majice dostupne u dvije veličine.

 | Author: Promo Foto: Promo

"Put do finalnog proizvoda započeo je testiranjem uzoraka obraćajući najviše pažnju na ponašanja materijala i aplikacija u pranju, odabrale smo one koji su se pokazali najboljim i pokrenule proizvodnju u Zagrebu", otkrio nam je talentirani duo koji je svoj brend Shuz. MINI predstavio prošle godine. Odmah nakon predstavljanja same ideje kreativnih personaliziranih majici otvoren je i web shop, čime su majice postale dostupne diljem svijeta. Svakako želimo nastaviti proizvodnju u malim serijama i gurati ideju da se svakoj shuz.MINI majci može dati unikatni detalj i svakom klijentu pomoći oko odabira veličine i boje majice, boje slova, načina održavanja i sl.

 | Author:

Maja i Ljudmila već dugi niz godina uspješno vode svoj brend personaliziranih, ručno oslikanih tenisica Shuz. te znaju da komunikacija s ljudima oduzima najviše vremena ali žele ostati na tom osobnijem pristupu kupcima. Budući da sudjeluju u svakom aspektu svog poslovanja znaju da ne smiju preći granicu kapaciteta proizvodnje. Također treba zadržati i dozu realnosti i shvatiti to kao posao od kojeg treba živjeti.

 | Author:

Kao mame koje podržavamo slow fashion, domaći dizajn i eko održivost ovakav proizvod je potpuno u skladu sa našim osobnim stavovima i vrijednostima koje želimo prenijeti i na svoju djecu.

Shuz.MINI majice možete potražiti na webshopu www.shuzmini.com ili Instagram stranici shuz

 | Author:

 | Author:

 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.