Vrtić Igre za djecu 26. lipnja 2014.

Dobitnici slikovnice Zubić vila!

pranje zubi, djeca
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako kod vas izgleda pranje zubića? Pere li zube vaše dijete samo? Tri odgovora koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka nagradili smo našom knjigom tjedna, slikovnicom Zubić vila uz koju ide i baršunasta vrećica za čuvanje zubića

Večeras se događa nešto posebno! Zubić-vile Tončica i Zinka odlaze iz vilinske zemlje i kreću u svoj prvi posjet usnuloj djeci kojoj je ispao mliječni zubić. Hoće li svakom djetetu ispod jastuka ostaviti darak i koga su to one još srele da skuplja ispale zubiće?

Sve to saznajte u ovoj toploj priči o veselim zubić-vilama, a uz ovu lijepo ilustriranu slikovnicu ide i baršunasta vrećica za čuvanje zubića. Možda baš uskoro zubić-vila nečujno posjeti i vaš dom da preuzme zubić u zamjenu za darak.

Zubić vila, knjiga | Author: Promo Foto: Promo

Osvojite knjigu tjedna

Kako kod vas izgleda pranje zubića djeteta? Pere li zube vaše dijete samo? Tri odgovora na ovo pitanje koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od četvrtka 26. lipnja do srijede 2. srpnja do 11 sati nagradili smo našom knjigom tjedna, slikovnicom Zubić vila u izdanju Naša djeca d.o.o. Dobitnici su renata, Mama i Janka, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. Čestitamo dobitnicima!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.