Vrtić Igre za djecu 31. srpnja 2013.

Novi Lego crtići na kioscima

Lego crtići
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

NA DVD-ovima 'Legends of Chima' i 'Friends' nalaze se po tri epizode popularnih crtića

Vaši dječaci i djevojčice sigurno će uživati u novim Lego crtićima 'Legends of Chima' i 'Friends' koje možete kupiti na kioscima Tiska za 19,99 kuna.

Priča o prijateljstvu i odanosti

Na DVD-u Lego crtića 'Legends of Chima' nalaze se tri zabavne avanture. Priča započinje s dvojicom najboljih prijatelja koji igrom sudbine završe na suprotnim stranama. Cragger, princ Krokodila, optužuje Lavove za ubojstvo njegovih roditelja i time pretvara Lavala, princa Lavova i najboljeg prijatelja, u svoga najljućeg neprijatelja. Kako je sada Cragger kralj Krokodila, tako cijelom kraljevstvu Chima prijeti opasnost od sukoba i uništenja. U nastavku upoznajemo Craggerovu sestru blizanku, Crooler, koja pokušava zamračiti bratov um svojim spletkama, a u završnici otkrivamo kako Cragger na prevaru natjera Lavala da uskrati izvor Chi moći plemenu Krokodila, što izazove velike tenzije između plemena Krokodila i plemena Lavova. Legends of Chima priča je o prijateljstvu i odanosti klanu za najmlađe.

Avanture pet prijateljica

Kroz tri epizode Lego crtića 'Friends' vaša djeca upoznat će pet djevojaka: Oliviu, Andreu, Emmu, Miu i Stephanie. U prvoj epizodi, Olivia je nova cura koja stiže u grad i želi upoznati nove prijatelje. Prijavljuje se za ispomoć u Centru za zaštitu životinja, no kada zbog njena nemara jedan psić pobjegne, trud koji su u centar uložile Andrea, Emma, Mia i Stephanie činit će se uzaludnim. No, samo je jedan način da se popravi šteta – timski rad. U drugoj epizodi upoznajemo sumnjičavu Stephanie koja misli kako prijateljice više nemaju vremena za nju, no istina je da joj one pripremaju rođendansku zabavu iznenađenja, a u trećoj epizodi saznajte kako se prijateljice nose s poteškoćama koje ih prate prije odlaska na osvojeno putovanje. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.