Vrtić Igre za djecu 21. listopada 2016.

Ne znate kamo s djecom za vikend? Odvedite ih na zanimljive predstave

poco loco
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teatar Poco Loco osmislio je jedinstven projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki

Članovi Teatra Poco Loco su proveli godinu dana smišljajući koji je najbolji način za ispričati bajku. I uz pomoć prijatelja glumaca i glazbenika smislili su svoj način; on uključuje pjevanje i sviranje, crtanje i projiciranje, glumu i nezaobilazni humor!

U stalnom kontaktu s djecom, roditeljima i odgajateljima, iz priče u priču istražuju proces pripovijedanja, te uvode djecu u najranije iskustvo sudjelovanja u kazališnoj predstavi. Njihove priče uvijek prati određeni glazbeni instrument (gitara, harfa, klarinet, fagot, violina, violončelo...) i likovni efekti na grafoskopu.

Ove subote Teatar Poco Loco donosi predstavu Ljubiti, samo ljubiti namijenjenu djeci od 4 do 10 godina, a koja je nastala kao koprodukcija Teatra Poco Loco i Centra mladih Ribnjak.

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac. Sigurno se pitate kako je to moguće?! Dođite u Scena Ribica u 11 sati i saznajte.  Cijena ulaznice iznosi 25 kuna

 

Ciklus "Priča mi se priča" u nedjelju je pripremio Cvilidretu. Teatraliziranu predstavu koja pripovijeda poznatu bajku možete pogledati u 23. listopada u terminu u 11 i 12, a cijena ulaznice je 15 kuna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.