Vrtić Igre za djecu 09. veljače 2016.

Najslađe fotografije vaših malih maškara

maškare
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte u što su se ovog Fašnika maskirali mališani naših čitatelja! Pokazali ste nam svoju kreativnost jer tu je bilo i pčelica, mrkvi, lavića i ninja

Današnjim Fašnikom završava vrijeme maškara i karnevala, a mi smo vas pozvali da nam pokažete u što su se maskirali vaši mališani. Na Facebook stranici Klokanice objavili ste fotografije vaših malih maškara, a mi smo ih objavili u galeriji ovog članka.

Ako niste stigli, a želite nam pokazati masku koju ste kupili ili sami izradili za ovogodišnji karneval ili fašničku povorku, za vrtić ili školsku priredbu, fotografiju možete objaviti na svom profilu na društvenoj mreži Klokanice ili na Facebooku! Sačuvajte uspomenu na ovogodišnji Fašnik!

Pratite Klokanicu i na Facebooku!

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Družite se na društvenoj mreži Klokanice na kojoj možete objavljivati statuse, fotografije svoje djece i komentirati slike i statuse svojih prijatelja.

Da biste podijelili fotografiju, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.