Školarci Slobodne aktivnosti 18. veljače 2015.

Najslađe maškare: Pogledajte u što su se maskirali mališani

maškare korisnici
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte u što su se ovog Fašnika maskirali mališani naših čitatelja! Pokazali ste nam svoju kreativnost jer tu je bilo i dimnjačara, super-junaka, pčelica, pingvina, kuharica, vila i vještica te mini slikarice Fride Kahlo

Jučerašnjim Fašnikom završilo je vrijeme maškara i karnevala, a mi smo vas pozvali da nam pokažete u što su se maskirali vaši mališani. Na našoj društvenoj mreži i na Facebook stranici Klokanice objavili ste fotografije vaših malih maškara, a mi smo ih objavili u galeriji ovog članka.

Petra Bačan poslala nam je fotografiju pčelice Katje, Marija Kunac poslala nam je fotografiju kćeri Ive maskirane u slikaricu Fridu Kahlo, Mirjana Bilandžić poslala nam je Leu i Renata maskirane u Batmana i Spidermana, Aleksandra Gvozdić poslala je vilu i vješticu, Maja Udovičić poslala je malog pingvina, Đurđica Mihovilić poslala je male dimnjačare, a Danijela Bošnjak Milić poslala je malu kuharicu.

Ako niste stigli, a želite nam pokazati masku koju ste kupili ili sami izradili za ovogodišnji karneval ili fašničku povorku, za vrtić ili školsku priredbu, fotografiju možete objaviti na svom profilu na društvenoj mreži! Sačuvajte uspomenu na ovogodišnji Fašnik!

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Družite se na društvenoj mreži Klokanice na kojoj možete objavljivati statuse, fotografije svoje djece i komentirati slike i statuse svojih prijatelja.

Da biste podijelili fotografiju, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.