Vrtić Igre za djecu 25. lipnja 2016.

Na pikniku s medvjedićima mališani učili u prirodi

knjižnica Fran Galović Koprivnica
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cilj pričaonice na otvorenom je osvijestiti važnost boravka djece u prirodi koja je najpogodnije mjesto za učenje jer se uči pomoću svih osjetila

Najmlađi korisnici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica i njihovi roditelji imali su prilike sudjelovati u još jednoj Pričaonici za bebe i malu djecu do 3 godine na otvorenom, u koprivničkom Gradskom parku. Na pričaonici „Piknik s medvjedićima“ djeca su učila u prirodi. 

Nakon uvodnog djela u kojem je knjižničarka Ida Gašpar predstavila kvalitetnu literaturu roditeljima, djeca su zajedno s voditeljicama - odgajateljicama Marijom Sesvečan i Gordanom Bonta, krenula u potragu za medvjedićima. Putem su pjevali najdraže pjesmice, promatrali ptice, biljke i slušali priče.

knjižnica Fran Galović Koprivnica | Author: Promo Foto: Promo

Na kraju šetnje stigli su i do kućice medvjedića koja ih je oduševila, kao i druge igračke i košara puna slikovnica o medvjedićima. Djeca su bila pozvana da donesu svoje medvjediće od kojih neke možete vidjeti u izlogu Knjižnice do 30. lipnja. Cilj još jedne pričaonice na otvorenom je osvijestiti važnost boravka djece u prirodi koja je najpogodnije mjesto za učenje jer se uči pomoću svih osjetila. Voditeljice su pripremljenim aktivnostim još jednom dokazale kako na jednostavan način boravak u prirodi može biti istovremeno poučan i zabavan.

U programu za koji iz mjeseca u mjesec postoji sve veći interes sudjelovao je 91 posjetitelj. Sljedeća pričaonica održat će se u rujnu. Dragi roditelji, pristupnicu za učlanjenje možete ispuniti svakim radnim danom u Dječjem odjelu. Članarina je besplatna za građane Gole i Koprivnice, kao i za sve bebe do navršene godine dana koje su dobile pristupnicu u paketu Knjige za bebe u koprivničkom rodilištu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.