Vrtić Igre za djecu 12. lipnja 2016.

Kreativne edukativne radionice za djecu u Maksimiru

Djeca
Foto: Mali plac/Ana Mikin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mali plac u nedjelju, 12. lipnja, je posvećen najmlađima. Imat će priliku naučiti raditi zdrave smoothije i zalogajčiće uz zabavni program, nastupit će kulturno-umjetničkih društava te dječji zborovi

U nedjelju 12. lipnja od 10 do 19 sati mini-tržnica zdrave organske hrane Mali plac s Tavana gostovat će na Eko Limach Festu (ELF) u zagrebačkom parku Maksimir.

S ciljem edukacije najmlađih u smjeru osvještavanja značaja održivog i zdravog načina života, u sklopu ELF-a pripremljeno je posebno izdanje Malog placa za djecu od 3 do 12 godina i njihove roditelje. Uz kušanje raznih zdravih namirnica lokalnih proizvođača, Eko limachi će, među ostalim, imati priliku i naučiti raditi zdrave smoothije i zalogajčiće pod vodstvom food bloggerice Natalie Knezić (CoolFood radionica), ali i vrtlariti i kompostirati (EkoVrt radionica).

Jagode | Author: Mali plac/Ana Mikin Foto: Mali plac/Ana Mikin

Najmlađe u Maksimiru čekaju i druge kreativne radionice edukativnog karaktera, zabavni program uz nastupe kulturno-umjetničkih društava i dječjih zborova te razne sportske aktivnosti na otvorenom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.