Vrtić Igre za djecu 18. lipnja 2016.

Postanite vitezovi i zaštitite mirno kraljevstvo Knighton

lego
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na dvodnevnom Lego događanju, klinci od 6 do 15 godina mogu se pridružiti petorici novostvorenih vitezova, koji se bore protiv dvorske lude Jestra i štite mirno kraljevstvo Knightona

U subotu, 18. i nedjelju, 19.lipnja od 10 do 19 sati na 1.katu Arena Centra, održava se dvodnevno Lego događanje: Knighton te treba! Pridruži se petorici novostvorenih vitezova, koji se bore protiv dvorske lude Jestra i štite mirno kraljevstvo Knightona. 

Posjetitelji događaja moći će sudjelovati na uzbudljivoj LEGO® Nexo Knights™ misiji. Za uspješno svladavanje prepreka ove misije potrebna je logika, vještina i entuzijazam. Oni najspretniji i vješti, novopridošli, koji uspješno riješe sve zadatke, to jest u potpunosti vladaju svojom snagom sve izazove, postati će NEXO vitezovi!  Na događanje se pozivaju djeca od 6 do 15 godine starosti. Pridružite se LEGO® NEXO Knights vitezovima i osvojite brojne LEGO® nagrade!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.