Vrtić Igre za djecu 17. lipnja 2016.

Besplatni ljetni filmski program za sve uzraste

bibijada
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kino Bibijada tijekom trajanja ljetnog programa prikupljat će radove mlade publike inspirirane odgledanim filmovima te će prije zadnje projekcije organizirati izložbu dječjih radova i nagraditi najvjernije posjetitelje

Provedite ljetne praznike u Kinu Bibijada uz filmski program sve do 3. rujna, svake srijede i nedjelje u 17 sati, gdje će najmlađi gledatelji moći svoj dnevni boravak zamijeniti kino dvoranom i provesti cijelo ljeto ispred velikog platna na besplatnim projekcijama. Kino Europa i Zagreb Film Festival donose ukupno 24 projekcije repriza 7 filmskih naslova prikazanih tijekom godine u sklopu redovnog programa Kina Bibijada te projekcije animiranih filmova o Baltazaru za najmlađe.

Besplatne ljetne projekcije za najmlađe

Pokrenut u lipnju 2014. kao cjelogodišnji program u kinu Europa, Kino Bibijada predstavlja svojevrsni nastavak programa Bibijada koji se već desetu godinu zaredom odvija u sklopu Zagreb Film Festivala. Djeca koja su godinama dolazila na ZFF-ovu Bibijadu prepoznala su program Kina Bibijada kao priliku za uživanje u gledanju odabranih filmova iz cijeloga svijeta tijekom čitave godine. U školskoj godini 2015./2016. programe Kina Bibijada u kinu Europa, Bibijadu i Bib Plus na ZFF-u i prvo izdanje KinoKino Festivala posjetilo je preko 7800 djece. I dok željno iščekujemo novu i još bogatiju sezonu koja stiže s početkom školske godine, besplatnim ljetnim projekcijama želimo se ujedno zahvaliti našoj vjernoj najmlađoj publici.

Filmovi iz ljetnog programa namijenjeni su dobnim skupinama od 3+, 7+, 8+, 12+ i 14+, iako će ove tople, duhovite, dirljive i poticajne ljudske priče nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama.

Ulaz na projekcije je besplatan, uz prethodno preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajni kina.

Pogledajte koji će se filmovi prikazivati i vrijeme projekcija na linku

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.