Vrtić Igre za djecu 28. listopada 2016.

Kamo za vikend? Odvedite djecu u kazalište na bajke

Teatar Poco Loco
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teatar Poco Loco i Kazališna družina Pinklec u Centru mladih Ribnjak u Zagrebu nude zanimljive i maštovite izvedbe za mališane

Klasična basna braće Grimm kao stvorena je za formu mjuzikla čijim se elementima poigravaju četiri glazbeno nadarene životinje. Kazališna družina Pinklec, u svom prepoznatljivom humorističnom stilu, ovu poznatu priču osvježava modernom perspektivom četiri dijalektalno (i dijametralno) različita karaktera.

Četvero zabavljača u potrazi za kruhom vodi nas u nesvakidašnju glazbeno-scensku avanturu za sve uzraste. Ove subote, 29. listopada, u 11 sati predstavit će "Bremenske svirače". Dođite u Scenu Ribica i uživajte s najmlađima. Cijena ulaznice je 25 kuna. 

Teatar Poco Loco | Author: Promo Foto: Promo

U nedjelju, 30. listopada, Teatar Poco Loco odigrat će predstavu "Bijeli jelen" iz ciklusa "Priča mi se priča" - teatralizirano pripovijedanje bajki.

"Priča mi se priča" jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. Predstava će se održati na Sceni Ribica u 11 i 12 sati. Cijena ulaznica je 15 kuna.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na blagajna@scenaribnjak.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.