Vrtić Igre za djecu 14. svibnja 2015.

Fotografije malih istraživača nagrađujemo Pampers paketima

beba pelene
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pošaljite nam fotografije svog djeteta kako se igra i otkriva svijet, jer 10 najboljih nagrađujemo Pampers Pants paketom

Nakon što počne puzati, a još više s prvim koracima, vaše dijete postaje pravi mali istraživač. U stanu, dvorištu ili u parku više ništa ne smije ostati neistraženo, a vi morate juriti za njim i često se susprezati da ga zbog vlastitog straha ne ograničavate previše. A sasvim sigurno će ponekad otići na mjesto ne kojem ne bi trebalo biti, uzeti u ruke, pa čak i staviti u usta nešto što ne bi trebalo ni dirati, biti očarano nekom sasvim svakodnevnom stvari, dugo se igrati nečim za što nikad ne biste pomislili da bi moglo biti igračka...

Pozivamo vas da te zanimljive trenutke igre i otkrivanja svijeta fotografirate i uključite se u naš novi foto natječaj, u kojem ćemo 10 fotografija nagraditi Pampers Pants paketom. Prijaviti se možete kroz obrazac koji je vidljiv samo registriranim korisnicima. Ako još niste, registrirajte se

Ispunite obrazac i unesite svoju fotografiju do 24. svibnja u ponoć. Žiri će među njima odabrati 10 najboljih i 27. svibnja objavit ćemo imena dobitnika. Proučite detaljna pravila nagradnog natječaja.

Pošaljite nam svoju fotografiju!

Pogledajte pristigle fotografije Malih istraživača!

Nova generacija Pampersovih pelena-gaćica

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode, a pedijatri se slažu kako je mogućnost istraživanja okoliša preduvjet bebinog zdravog razvoja. Pamper spredstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants jer svaka beba koja se nauči kretati samostalno i krene istraživati svoje okruženje treba puno udobnosti i slobode.

pampers | Author: Promo Foto: Promo

Nove pelene-gaćice dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseci) dok ne prerastu pelene. Cjelokupna nježnost i superiorna suhoća pelena-gaćica Pampers Premium Care osigurava udobnost, zahvaljujući kojoj bebe mogu istraživati svijet bez ikakvih prepreka, slobodno ga otkrivati i razvijati se. Nadalje, majke ih vrlo brzo mogu obući djeci koja su stalno u pokretu jer se vrlo lako mijenjaju.

Prednosti pelena-gaćica Premium Care

Lako oblačenje bebe, koja savladava samostalno kretanje: Mekoća i savršeno prianjanje za svaku aktivnu bebu olakšavaju objačenje pelena-gaćica. Zahvaljujući elastičnom pojasu i nježnim trakicama, lako je navuči pelene na bebu u pokretu - možete ih samo navuči kao obične gaćice.

Izvanredna udobnost nošenja i potpuno savršeno prianjanje: Premium Care Pants nježno okružuju bebino tijelo sa svih strana. Nježni i elastični pojas pomaže održati pelenu na pravom mjestu. Nježne trakice osiguravaju udobnost i zaštitu od propuštanja.

Bezbrižno mijenjanje pelena: Zahvaljujući stranicama pelene koje je lako potrgati Pampers Premium Care Pants je lako i skinuti, bez potrebe za povlačenjem. Nakon upotrebebe pelene-gaćice mogu se lako zamotati kao klasične pelene.

Pošaljite nam svoju fotografiju!

Pogledajte pristigle fotografije Malih istraživača!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.