Vrtić Igre za djecu 20. svibnja 2016.

Festival igre i smijeha na najvećem sportskom okupljanju predškolaca

mali sportaši
Foto: Mali sportaši
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi ovu nedjelju u 18.00 sati u sportskom parku Mladost u Zagrebu

"Olimpijada malih sportaša" tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu. Događaj se održava u nedjelju, 22. svibnja 2016. godine u 18.00 sati u sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska 5.

Najveće sportsko okupljanje

Tijekom deset godina postojanja događaj je prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj na što smo izrazito ponosni. Na posljednjih nekoliko “Olimpijada“ sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo trenirali tijekom cijele godine.

mali sportaši | Author: Mali sportaši Foto: Mali sportaši

Pokazat će što su naučili kroz igru

Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi, tako će redom vježbati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje. Da bi sve prošlo u najboljem redu na njih će pazili trideset vrijednih trenerica i trenera te isto toliko volontera.

mali sportaši | Author: Mali sportaši Foto: Mali sportaši

Svi sudionici dobit će medalje

Vrhunac ovog festivala igre, smijeha i sporta, svakako je dodjela medalja svim sudionicima “Olimpijade“ koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.